Facebook Pixel Ζεράρ Πικέ: Στο μικροσκόπιο των ισπανικών Αρχών για διαφθορά!
| 2024-04-04 12:35:00

Μπλεξίματα για Πικέ - Στο μικροσκόπιο των ισπανικών Αρχών για διαφθορά!

Sportdog Team
Μπλεξίματα για Πικέ - Στο μικροσκόπιο των ισπανικών Αρχών για διαφθορά!

Σε περιπέτειες μπήκε ο παλαίμαχος αμυντικός της Μπαρτσελόνα.

Ο πρώην πρόεδρος της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Λούις Ρουμπιάλες, συνελήφθη από τις Αρχές κατηγορούμενος για διαφθορά στη συμφωνία που σύναψε με τη Σαουδική Αραβία για το Super Cup Ισπανίας, αλλά δεν είναι ο μοναδικός που απασχολεί την Αστυνομία.

Ο λόγος επίσης για τον Ζεράρ Πικέ ο οποίος φαίνεται πως υπήρξε καταλυτικός στο deal μεταξύ των δυο πλευρών όταν ήταν ακόμα παίκτης της Μπαρτσελόνα, με τις Αρχές να ερευνούν ύποπτες τραπεζικές συναλλαγές για διαφθορά.

 

Σε δηλώσεις του μάλιστα στην «Desmarque» ο Εισαγγελέας τόνισε πως ο Πικέ θα μπορούσε να βρεθεί σε χειρότερη κατάσταση από τον Ρουμπιάλες σε περίπτωση που κριθεί ένοχος, αν και ακόμα δεν υπάρχουν επίσημες κατηγορίες εις βάρος του.

Εν προκειμένω οι έρευνες επικεντρώνονται πάνω στους παραλήπτες ύποπτων συναλλαγών αξίας τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ από εταιρείες του πρώην αμυντικού της Μπαρτσελόνα, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελούν παράνομες προμήθειες και «δώρα» προς την Ισπανική Ομοσπονδία.

Το μόνο δεδομένο προς το παρόν είναι πως ο Πικέ σύντομα θα κληθεί από τη δικαιοσύνη, είτε για να καταθέσει στην υπόθεση του Ρουμπιάλες, είτε ως κατηγορούμενος δίπλα στον πρώην πρόεδρο της Ισπανικής Ομοσπονδίας.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags