Facebook Pixel Χαράλαμπος Κωστούλας: Ο «Χάαλαντ» του Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2024-04-25 12:25:00

Ο "Χάαλαντ" του Ολυμπιακού είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη
Ο "Χάαλαντ" του Ολυμπιακού είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πατέρα παλαίμαχο άσο των ερυθρόλευκων δεν θα μπορούσε να μην καταλήξει στον Πειραιά...

Ο Χαράλαμπος Κωστούλας γεννήθηκε στις 30 Μαϊου 2007 και ήταν από μικρός στα ερυθρόλευκα, αφού ο πατέρας του Θανάσης αποτέλεσε παίκτη του Ολυμπιακού από το 1999 έως το 2006 πανηγυρίζοντας την κατάκτηση έξι πρωταθλημάτων και ενός Κυπέλλου.

Ο Μπάμπης, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, είναι στον Πειραιά μαζί με τον αδερφό του Κωνσταντίνο (αμυντικός) με τους δύο τους να πηγαίνουν πακέτο. Τι έγινε, όμως, και ο νεαρός επιθετικός δεν φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Σε τουρνουά με τον ΠΑΟΚ

Το καλοκαίρι του 2019 ο Χαράλαμπος Κωστούλας αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, αλλά λίγο έλειψε να ανηφορίσει για τη Θεσσαλονίκη. Παίζοντας στις Ακαδημίες της Αγίας Άννας Βόλου ο ΠΑΟΚ τον είχε τσεκάρει και μπήκε στη διεκδίκηση του.

Ο "Χάμπο" όπως τον φωνάζουν χαϊδευτικά είχε παίξει δοκιμαστικά με την Κ12 του ΠΑΟΚ, σε τουρνουά στο Ντίσελντορφ, σκοράροντας μάλιστα 10 γκολ και ο "δικέφαλος" θα τον έπαιρνε πακέτο με τον αδερφό του, έχοντας δώσει τα χέρια με τους γονείς τους, Θανάση και Ειρήνη Κωστούλα ενώ μέχρι και σπίτι να τους φιλοξενήσει είχαν ετοιμάσει στην Θεσσαλονίκη.

 

Ο νεότερος παίκτης στην ερυθρόλευκη ιστορία 

Ομως, τελευταία στιγμή ο Ολυμπιακός μπήκε στον... αγώνα απόκτησης τους και κέρδισε στο... συναίσθημα και κατέληξαν τελικά στο Ρέντη.

Λίγο αργότερα, ο Χαράλαμπος Κωστούλας αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό Β΄ σε παιχνίδι με τον Ηρόδοτο για τη Super League 2 και σε ηλικία 15 ετών, 7 μηνών και 27 ημερών και έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των ερυθρόλευκων που έπαιξε σε επαγγελματικό επίπεδο ξεπερνώντας το ρεκόρ του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Τον έκοψε ο Μαρτίνεθ και κέρδισε το Youth League

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον είχε στην αποστολή για τη βασική προετοιμασία του καλοκαιριού που έγινε στο Μιλς της Αυστρίας, αλλά ο Ισπανός τεχνικός τον έκοψε λέγοντας: “δεν είναι έτοιμο το παιδί”.

Δεν πέρασε αρκετός καιρός για να τον διαψεύσει αγωνιστικά ο Μπάμπης Κωστούλας βγάζοντας μάτια στο Youth League και σκοράροντας υπέροχα γκολ. Άλλωστε, είδωλο του δεν είναι άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ περισσότερο στη θέση του θαυμάζει τους Λαουτάρο Μαρτίνες και Έρλινγκ Χάαλαντ, ενώ από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές έβλεπε στο YouTube τον Κώστα Μήτρογλου.
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν... δικαιώθηκε με Γιόβετιτς ο Μεντιλίμπαρ - Τα ίδια ο Ντόη, όχι και 4ος!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags