Κόπα Αμέρικα: Η Κολομβία πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης επικρατώντας των Ουρουγουανών με 1-0, όμως μετά το τέλος της αναμέτρησης η ένταση ανέβηκε και υπήρξαν πρωτόγνωρες καταστάσεις μιας και Ντάρβιν Νούνιες και Ρόναλντ Αραούχο ανέβηκαν στις εξέδρες, όπου και υπήρξαν συμπλοκές με αντίπαλους οπαδούς.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο Ουρουγουανοί ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν γροθιές και σπρωξίματα με αντίπαλους οπαδούς, με τον επιθετικό της Λίβερπουλ να είναι ασυγκράτητος και να αντιδρά ανεξέλεγχτα, αφού δέχθηκε στο κεφάλι γροθιά από οπαδό της Ουρουγουάης, με την ένταση να τελειώνει μετά την παρέμβαση της αστυνομίας.

"Προσέξτε! Ήταν οι οικογένειές μας εκεί, ήταν μια καταστροφή. Οι οικογένειες μας ήταν σε κίνδυνο. Έπρεπε να ανέβουμε στην εξέδρα, για να προστατέψουμε τους αγαπημένους μας, δεν υπήρχε αστυνομία, δεν υπήρχε η παραμικρή προστασία.

Η αστυνομία ήρθε μετά από μισή ώρα. Οι διοργανωτές πρέπει να είναι προσεκτικοί με τις οικογένειες και τους ανθρώπους που είναι γύρω από το γήπεδο. Είναι μια καταστροφή. Οι οικογένειές μας υποφέρουν. Κάθε ματς είναι το ίδιο. Μετά από κάθε ματς υπάρχουν κάποιες που πίνουν και δεν ξέρουν πώς να συμπεριφέρονται", είπε ο Χοσέ Μαρία Χιμένες για το περιστατικό στον ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα.