Νέο όνομα εμφανίστηκε στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού για χαφ. Ο λόγος για τον Ανίς Σλιμάν, για τον οποίον σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΝFOOT το «Τριφύλλι» κατέθεσε πρόταση στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο 23χρονος διεθνής Τυνήσιος, ο οποίος γεννήθηκε στη Δανία, όπου έπαιξε σε ΑΒ Κοπεγχάγης και Μπρόντμπι, πραγματοποίησε 15 συμμετοχές την περσινή σεζόν (2023-2024) στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Σέφιλντ τον απέκτησε πέρσι το καλοκαίρι από τη Μπρόντμπι έναντι 2,7 εκατ.Ευρώ, υπογράφοντας δελτίο μέχρι τον Ιούνιο του 2026. 

Φέτος έπαιξε για 18 λεπτά στην πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ κόντρα στην Πρέστον, όπου η Σέφιλντ επικράτησε 2-0. Ο παίκτης επιθυμεί να παραμείνει στην Αγγλία, γι'αυτό και η αγγλική ομάδα απέρριψε την πρόταση των “πρασίνων” παρότι το συγκεκριμένο ρεπορτάζ δεν κάνει αναφορά σε αναλυτικά στοιχεία της προσφοράς που κατέθεσε ο ελληνικός σύλλογος. 

Ο Σλιμάν έχει αναδειχθεί μια φορά πρωταθλητής με τη Μπρόντμπι τη σεζόν 2020-2021. Από το 2020 είναι διεθνής με την Εθνική Τυνησίας με την οποία μετρά 34 συμμετοχές με 4 γκολ.