Μανδραϊκός: Χάος στο γήπεδο της Θήβας, μετά το τέλος του αγώνα της τοπικής ομάδας με τον σύλλογο της Μάδνρας για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όταν οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο ποδοσφαιριστών της ομάδας της Δυτικής Αττικής και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Η αναμέτρηση έληξε 0-0, αλλά οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για ένα πέναλτι στο 73’, με τον διαιτητή να μην καταλογίζει κάτι, ενώ μοίρασε κίτρινες κάρτες για τη διαμαρτυρία, με τους δύο παίκτες του Μανδραϊκού να τραυματίζονται και να μεταφέρονται στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση των φιλοξενούμενων, ενώ ανάλογη δήλωση έκανε και ο προπονητής Σωτήρης Τζουμερκιώτης, ο οποίος δέχτηκε κι αυτός χτυπήματα.

"Τα θλιβερά επεισόδια, που έλαβαν χώρα στο γήπεδο Θηβαίων μετά τη λήξη της αναμέτρησης Θήβα – Μανδραϊκός, αμαύρωσαν και επισκίασαν πλήρως την εικόνα του αγώνα με την επίθεση των οπαδών των γηπεδούχων προς τους αθλητές μας μετά τη λήξη του αγώνα.

Όλα ξεκίνησαν μετά το «σφύριγμα» της λήξης από τον διαιτητή, με τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, να επιτίθενται και να προσπαθούν να εισβάλλουν στον ευρύτερο χώρο των αποδυτηρίων.

Αποτέλεσμα αυτής της άνευ λόγου επίθεσης ήταν τραυματισμός δύο ποδοσφαιριστών μας που διεκομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Θήβας.

Οι φωτογραφίες από τις ζημιές που προξένησαν στα αποδυτήρια που βρισκόταν η ομάδα μας είναι χαρακτηριστικές", αναφέρει ο Μανδραϊκός σε ανακοίνωσή του.