Σημαντική διάκριση σε διεθνές επίπεδο καταγράφηκε για τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ.

ΠΑΕ ΑΕΚ

Συγκεκριμένα, η ομάδα Κ12 του Βασίλη Παπαδημητρίου κατέκτησε την τρίτη θέση στο τουρνουά Elite Neon Cup που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας με τη συμμετοχή 64 ακαδημιών, μεταξύ των οποίων οι μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και εκπρόσωποι από κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης.

ΠΑΕ ΑΕΚ

Στον ημιτελικό που έγινε σήμερα, η ΑΕΚ ηττήθηκε με 4-1 από τη Μίλαν (το γκολ ο Τσιατούρας) και στο μικρό τελικό νίκησε με 3-2 τη Νόρτζελαντ από τη Δανία. Σκόρερ των τριών γκολ της ΑΕΚ ήταν οι Μήτσιος, Πετρόπουλος και Λιονάκης. Στον μεγάλο τελικό η Τσέλσι νίκησε τη Μίλαν με 4-1.

Πάμε γερά από Ηλιόπουλο

Στη διοργάνωση παρευρέθηκε και ο επικεφαλής των Ακαδημιών της ΑΕΚ, Αντώνης Ηλιόπουλος, ο οποίος εμψύχωσε τα παιδάκια με πολύ όμορφο τρόπο.

«Θα παίξετε δυνατά, σαν ΑΕΚ. Όπως ξέρετε, όπως παίζετε όλη την εβδομάδα. Πάμε γερά», είπε ο παράγοντας της ΑΕΚ στους μικρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποδέχτηκαν πολύ ζωηρά το κάλεσμά του.

ΠΑΕ ΑΕΚ

Για την ΑΕΚ αγωνίστηκαν στο τουρνουά οι εξής ποδοσφαιριστές: Μάστακας, Νίκας, Δατσεράκης, Πετρόπουλος, Τσοβίλης, Τσιάτουρας, Φλέσσας, Λίλο, Κούτρας, Καραβασίλης, Γεωργακαράκος, Γκέκας, Ντάνος, Νικολόπουλος, Λιονάκης, Μήτσιος, Βουρεξάκης, Καλαμαράς, Λαγαράς, Λάππας, Μανωλίδης.

ΠΑΕ ΑΕΚ
ΠΑΕ ΑΕΚ