Facebook Pixel Bundesliga: Χωρίς... φρένο για Bundesliga 2 η Χέρτα - Την έστειλε "αγκαλιά" με τον υποβιβασμό η Κολωνία (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-12 23:41:00

Χωρίς... φρένο για Bundesliga 2 η Χέρτα - Την έστειλε "αγκαλιά" με τον υποβιβασμό η Κολωνία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Η «αδιάφορη» βαθμολογικά Κολονία απέναντι στην Χέρτα που «καιγόταν» για το «τρίποντο... ελπίδας» όχι μόνο δεν... χαρίστηκε, αλλά ανέτρεψε δύο φορές εις βάρος της σκορ (0-1 και 1-2) και με το εμφατικό 5-2 έστειλε επί της ουσίας τους Βερολινέζους στην δεύτερη κατηγορία.

Bundesliga: Η «αδιάφορη» βαθμολογικά Κολωνία απέναντι στην Χέρτα που «καιγόταν» για το «τρίποντο... ελπίδας» όχι μόνο δεν... χαρίστηκε, αλλά ανέτρεψε δύο φορές εις βάρος της σκορ (0-1 και 1-2) και με το εμφατικό 5-2 έστειλε επί της ουσίας τους Βερολινέζους στην δεύτερη κατηγορία, στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 31ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Μπορεί οι «τράγοι» να μην τα πήγαιναν καλά εντός έδρας, σε αντίθεση με τις εκτός έδρας εμφανίσεις τους (προέρχονταν από τρία συνεχόμενα «διπλά»), ωστόσο, έπαιξαν για την ιστορία τους και σε καμία περίπτωση δεν «πέταξαν»... λευκή πετσέτα.

Η Χέρτα προηγήθηκε δύο φορές στο Ράιν Ένερτζι Στάντιον, αλλά όχι μόνο δεν κράτησε το υπέρ της 1-0 και 2-1, αλλά βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μέρος με 3-2 και στο δεύτερο δέχτηκε και τέταρτο γκολ και... παραδόθηκε. 

Πλέον, ελπίζει σε θαύμα για να προλάβει έστω τα μπαράζ παραμονής/ανόδου και θέλει ήττες των Μπόχουμ και Στουτγκάρδης το Σάββατο (13/05) και την Κυριακή (14/05) για να έχουν κάποια αξία οι δύο εναπομείνασες αγωνιστικές. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags