Facebook Pixel Μάθις Τελ: Ο νεαρός φορ της Μπάγερν Μονάχου που σκοράρει κάθε 37 λεπτά (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-26 21:30:00

Δεν μπορείς να τον μαντέψεις: Αυτός ο παίκτης σκοράρει κάθε 37 λεπτά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο νεαρός φορ της Μπάγερν Μονάχου, Μάθις Τελ έχει αποδειχθεί λίρα εκατό για τους Βαυαρούς.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει κάνει μέχρι στιγμής την καλύτερη μεταγραφική κίνηση με βάση τους αριθμούς. Ο 18χρονος πρώην παίκτης της Ρεν, Μάθις Τελ σκοράρει κάθε 37 λεπτά και μάλιστα τα τελευταία οκτώ γκολ του μπήκαν μετά το 75ο λεπτό.

Ο Τελ στοίχισε στους Βαυαρούς 20 εκατομμύρια ευρώ, έχοντας παίξει μόνο 79 λεπτά στην ελίτ, αλλά είχε αναδειχθεί ως ο νεότερος πρωτοεμφανιζόμενος (16 ετών, τριών μηνών και 18 ημερών) στην ιστορία της Ρεν και είχε κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης κάτω των 17 ετών.

Στο Μόναχο ξεκίνησε καλά, σκοράροντας κόντρα στη Στουτγάρδη (2-2), ένα γκολ που τον έκανε τον νεότερο σκόρερ της Μπάγερν σε ηλικία 17 ετών, 4 μηνών και 17 ημερών στην Bundesliga. Με την αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πίστευε πως θα είχε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά η γερμανική ομάδα απέκτησε τον Χάρι Κέιν.

Πάντως, ο Μάθις Τελ έχει ήδη τέσσερα γκολ στο ενεργητικό του, τρία στο πρωτάθλημα και ένα στο Champions League, σε 146 λεπτά συμμετοχής. Δηλαδή βάζει ένα γκολ κάθε 37'. Μάλιστα, τα τρία τέρματα του στην Bundesliga, ήταν όλα μπαίνοντας ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.

«Ο ρόλος μου είναι να δίνω τα πάντα κάθε φορά που παίζω στο γήπεδο. Η ηλικία, για μένα, είναι απλώς ένας αριθμός. Όταν έφτασα δεν είχα συνηθίσει σε αυτό το επίπεδο και άρχισα να πιέζω τον εαυτό μου: "Ή προσαρμόζομαι ή πεθάνω". Είπα αμέσως στον εαυτό μου: "Αν είσαι εδώ είναι επειδή έχεις ποιότητα. Πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση. Τώρα βλέπω ότι ο ρόλος μου έχει αλλάξει, νιώθω σαν ένας ακόμα"» τόνισε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags