Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Γκριμάλντο και το εκπληκτικό παιδικό του είδωλο - Είναι μπακ και πρότυπο του είναι φορ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-07 05:29:00

Ο Γκριμάλντο και το εκπληκτικό παιδικό του είδωλο - Είναι μπακ και πρότυπο του είναι φορ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο Ισπανός μπακ της Λεβερκούζεν μίλησε για την υπέροχη σεζόν του.

Ο Αλεχάντρο Γκριμάλντο είναι ο μοντέρνος μπακ στη Γερμανία με τον παίκτη της Μπάγερ Λεβερκούζεν να έχει 11 γκολ και 11 ασίστ αυτή τη σεζόν στην Bundesliga. Σε συνέντευξή του στον Φαμπρίτσιο Ρομάνο μίλησε για τη γερμανική ομάδα, τη σχέση του με τον Τσάμπι Αλόνσο και τα παιδικά του είδωλα.

«Το παιδικό μου είδωλο ήταν ο Μέσι, για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Μεγάλωσα στη Λα Μασία και τον είδα να παίζει στην πρώτη ομάδα. Και ως μπακ μου άρεσε πολύ ο Μαρσέλο. Όταν μεγάλωνα Τον είδα στη Μαδρίτη και είναι ο καλύτερος μπακ των τελευταίων ετών. Είναι αυτός με τον οποίο έχω ταυτιστεί περισσότερο», ανέφερε ο Γκριμάλντο.

"Για μένα είναι ένας πολύ ιδιαίτερος προπονητής. Ήρθα για αυτόν, μου φέρεται πολύ καλά και με βοήθησε να προσαρμοστώ γρήγορα. Ξέρει πώς να εξηγεί κάθε συμβουλή, πώς να συμπεριφέρεται στους παίκτες, να τους απαιτεί αλλά να τους δίνει αυτοπεποίθηση. Έχει την ικανότητα να κάνει τα αποδυτήρια να ενωθούν. Έχουμε 15 παίκτες που θα μπορούσαν να είναι βασικοί και φροντίζει να μην υπάρχουν προβλήματα, να συνεργάζονται όλοι. Μιλάει με τους ανθρώπους ως φίλος, όχι ως προπονητής, αλλά το πεδίο. Ναι, είναι διαφορετικό", είπε γι ατον Τσάμπι Αλόνσο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags