Ποδοσφαιριστής της Νυρεμβέργης βρέθηκε στο νοσοκομείο, επειδή στα social media εμφανίστηκε να φοράει φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Νίκλας Γουίλσον Σόμερ δέχθηκε κλωτσιές και μπουνιές έξω από το σπίτι του, αφού πρώτα οι οπαδοί της ομάδας του τον υποδέχτηκαν στο γήπεδο με απειλητικό πανό.

Ο 26χρονος που ανήκει στη Νυρεμβέργη (παίζει με τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου στο περιφερειακό πρωτάθλημα) ξυλοκοπήθηκε από τους οπαδούς του για μια φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει στα social media.

Ο Σόμερ εκτός από ποδοσφαιριστής είναι και influencer, αφού στο Instagram έχει περισσότερους από ένα εκατομμύριο followers, έχει επίσης πολλούς στο Twitch. Τις τελευταίες μέρες, λοιπόν, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στα social media στις οποίες φορούσε φανέλες από διαφορετικούς συλλόγους, μέχρι που δημοσίευσε αυτή στην οποία έδειξε τη στολή της Μπάγερν Μονάχου, ομάδας της ίδιας περιοχής.

Για τους φιλάθλους της Νυρεμβέργης ήταν αγανάκτηση, σε σημείο που το Σάββατο, στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, ανάρτησαν πολλά πανό που στόχευαν στον παίκτη: «Νίκλας-Γουίλσον, είσαι χάλια σαν την Μπάγερν».

Αλλά δεν σταμάτησαν εκεί. Το βράδυ μεταξύ Σαββάτου και Κυριακής, ο Σόμερ δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι του από μια ομάδα ultras. Με γροθιές και κλωτσιές κατέληξε στο νοσοκομείο και δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες στις οποίες δείχνει εξογκώματα και πληγές γύρω από το μάτι του.