Ο Πορτογάλος τεχνικός, αφού έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του για αμυντικά κενά, ανέφερε στην ομιλία της Κυριακής για την συνέχεια: «Θα πρέπει να σκεφτείτε όλοι σας πολύ καλά το παιχνίδι με την Σάλκε. Πρέπει να προετοιμαστούμε όλοι καλά για να αρχίσουμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε ένα καλό ξεκίνημα στην διοργάνωση».

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και προπονήθηκαν. Αυτοί που αγωνίστηκαν το Σάββατο σε όλο το ματς ακολούθησαν σήμερα μέρος του προγράμματος στο γήπεδο, συνεχίζοντας στο γυμναστήριο και κάνοντας παράλληλα αποθεραπεία.

Όσοι δεν έπαιξαν πολύ ώρα κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων ή δεν αγωνίστηκαν καθόλου, γυμνάστηκαν κανονικά. Μετά τις ασκήσεις επάνω στο τελείωμα των φάσεων, έκαναν μάλιστα και δίτερμα, στο οποίο συμμετείχε και ο Γιάννης Μανιάτης. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής «μπήκε» με την υπόλοιπη ομάδα, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε τις προηγούμενες ημέρες.