Παρότι ο Ούγγρος έχει να παίξει 40 ημέρες, από τις 7 Αυγούστου και το φιλικό με την Μάλαγα, το 3-3 στο Καραϊσκάκη. Ο Μπάλας και πέρσι «έτσι ξαφνικά» είχε βρεθεί κάτω από τα γκολπόστ του Ολυμπιακού, στο Ντόρτμουντ-Ολυμπιακός 1-0, στη θέση του Κοστάντσο.

Δεν μπορώ να γνωρίζω το ακριβές σκεπτικό του προπονητή, αλλά δικός μου ενδοιασμός με τον Κάρολ δεν είχε να κάνει τόσο με την απόδοσή του, όσο με το ότι εδώ και κάμποσο καιρό έχει χάσει τη ρέντα του. Και στον γκολκίπερ η ρέντα είναι μεγάλο πράγμα.

Ίσως θυμάστε ότι ο Κάρολ με το που ξεκίνησε να παίζει στον Ολυμπιακό, δεν είχε δεχθεί γκολ στα έξι πρώτα παιχνίδια του, σε όλες τις διοργανώσεις! Πρωτάθλημα, κύπελλο κι Ευρώπη! Από τότε, όμως, που παραβιάστηκε για πρώτη φορά η εστία του, στον τελικό του κυπέλλου με τον Ατρόμητο, και μάλιστα από ένα εντελώς τυχερό γκολ, μία καραμπόλα, λες και γύρισε ο τροχός κι ο έμπειρος τερματοφύλακας δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν!

Δύο γκολ σε 45 λεπτά συμμετοχής στο φιλικό της Βόρειας Ιρλανδίας με την Ολλανδία, άλλα δύο γκολ σε 45 λεπτά συμμετοχής στο φιλικό της με τη Φινλανδία, ένα γκολ στη Βέροια, δύο γκολ στο επίσημο 90λεπτο Ρωσία-Β. Ιρλανδία κι άλλο ένα στο Β. Ιρλανδία-Λίχτενσταϊν 1-1, συν το γκολ στο Γιάννινα-Ολυμπιακός. Ακόμη και στην προετοιμασία του Ολυμπιακού όλο το καλοκαίρι, το ίδιο πράγμα: ένα γκολ σε 45’ από την Σπαρτάκ, ένα γκολ από τη Νιούκαστλ, δύο γκολ από τη Βίλεμ, ένα από την Σπόρτινγκ και τρία από τη Νάπολι.

Πολλά γκολ για ένα τόσο καλό γκολκίπερ, που μάλιστα πάει καλά! Δεν είναι, δηλαδή, ότι δεν παίζει καλά ο Κάρολ. Έκανε όντως ένα δύο σοβαρά λάθη, αλλά σε μία ντουζίνα αγώνων, γίνονται αυτά. Αν προσέξει κανείς, θα δει ότι έχει φάει γκολ από καθαρή ατυχία, όπως κόντρες της μπάλας σε σώματα κι αλλαγή πορείας της η, λάθη αμυντικών του.

Ο Κάρολ πάει καλά, έχει πολλές σωτήριες επεμβάσεις, όμως το μηδέν το έχει κρατήσει μόνο με το Λεβαδειακό, ομάδα που ακόμη δεν έχει σκοράρει στο φετινό πρωτάθλημα και σε ένα φιλικό με την Αλάνια. Σα να έχει χάσει αυτή τη ρέντα, που πρέπει να έχει ο γκολκίπερ και που την είχε όταν άρχισε πέρσι να παίζει στον Ολυμπιακό.

Επειγόντως πρέπει να γυρίσει πάλι ο τροχός από σήμερα για τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού! Δε θα είναι, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο Κάρολ, θα είναι ο Μέγερι, που έχει να παίξει επίσημο παιχνίδι από τις 8 του περασμένου Απρίλη (!), το Ολυμπιακός-Κέρκυρα 0-1.

Ένας Μέγερι και που κι αυτός ενώ «πέταγε» όλο το καλοκαίρι στην προετοιμασία, είχε «φάει» φάσεις και γκολ, που δεν ήταν της κλάσης του. Γιατί κι ο Μέγερι είναι κλάση.

Πηγή: sport-fm.gr