Ο προπονητής των Πειραιωτών μίλησε στο match programme της αναμέτρησης με τους Γερμανούς και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Απόψε δίνουμε το πρώτο μας παιχνίδι στην φάση του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Γεγονός που από μόνο του το καθιστά ιδιαίτερα σημαντικό. Πιστεύω ότι το αποψινό παιχνίδι θα είναι ισορροπημένο. Θα είναι ένα ματς στο οποίο οι λεπτομέρειες, κάθε τι μικρό που μπορεί να γίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα παίξει μεγάλο ρόλο για την έκβαση που αυτό θα έχει».
 

Και συνέχισε: «Ελπίζω και θέλω να δω στην έδρα μας αλλά και τον κόσμο μας ο οποίος θα είναι στο γήπεδο να μας υποστηρίξει να κάνουν την διαφορά. Να είναι αυτοί οι δύο βασικοί παράγοντες για τους οποίους μπορεί να χαθεί η ισορροπία στο ματς και να η πλάστιγγα να γείρει υπέρ μας.

Περιμένω και εγώ και οι παίκτες μου τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το γήπεδο και με την φωνή και την στήριξή τους να μας δώσουν την απαραίτητη δύναμη για να φτάσουμε στον στόχο μας. Θα είναι καθοριστικής σημασίας για εμάς το να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας στο πρώτο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως συμβαίνει πάντα άλλωστε».