Αρχικά ανάφερε: «Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, άσχετα αν ηττηθήκαμε. Ορισμένοι νόμιζαν ότι θα χάσουμε με κάτω τα χέρια, αλλά αυτό δεν έγινε. Η ομάδα μπήκε διαβασμένη, προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους για να μη γίνει επικίνδυνη η Αρσεναλ. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, πρέπει να μείνουμε έτσι όπως παίξαμε και να συνεχίσουμε. Και πέρυσι σε δύο ματς είχαμε μηδέν βαθμούς. Πρέπει να χτίσουμε σε αυτό το παιχνίδι και να παίξουμε πολύ καλά με την Μονπελιέ».

Για τις χαμένες ευκαιρίες, σχολίασε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο απειλητικοί, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Η Αρσεναλ δεν είχε ούτε μία ευκαιρία και με ένα σουτ που της δώσαμε την ευκαιρία να κάνει, έβαλε γκολ. Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και τα δύο γκολ που δεχθήκαμε μπορούσαμε να τα αποφύγουμε».

Για την παρουσία του Σιόβα στα χαφ και την κάλυψη των κενών που υπήρχαν λόγω τραυματισμών, δήλωσε: «Η δουλειά της προπόνησης και η συγκέντρωση είναι τα βασικά στοιχεία. Είναι πολύ σημαντικό να είναι έτοιμος ο κάθε παίκτης. Ο Δημήτρης ήταν έτοιμος, είχε ξαναπαίξει τη θέση στον Πανιώνιο. Πήγε καλά και βοήθησε την ομάδα».