Πολλοί πιστεύουν πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα μπορούσε να είχε κάνει καλύτερη διαχείριση στο παιχνίδι ή, αν θέλετε, περισσότερο ορθολογική. Για παράδειγμα να κάνει νωρίτερα τις αλλαγές, από τη στιγμή που έχανε μάλιστα και ήθελε μόνο θετικό αποτέλεσμα στη Γαλλία για να παραμείνει ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Το ζήτημα, όμως, είναι πως ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο διπλό, να φτάσει τους τρεις βαθμούς και να αλλάξει τα δεδομένα στον όμιλό του. Με τον Ζαρντίμ να επιλέγει τρεις παίκτες του να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίοι είχαν συμμετοχή στο δεύτερο γκολ! Αυτό της ανατροπής, που έδωσε τη νίκη στους Πειραιώτες.

Ο Λυκογιάννης (που μόλις είχε μπει στο γήπεδο) έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, ο Χολέμπας έβγαλε την μακρινή μπαλιά στον Αμπντούν (που ήταν η πρώτη αλλαγή του Ζαρντίμ) που με τη σειρά του πάσαρε στον Μήτρογλου (μπήκε στη θέση του Τζιμπούρ) και έγινε το 2-1. Και οι τρεις αλλαγές του Πορτογάλου συμμετείχαν στην ανατροπή, κάτι που αν μη τι άλλο δείχνει πως ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" έχει άστρο! Και όποιος έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με το ποδόσφαιρο, γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να έχει άστρο ένας προπονητής...