Η ισοπαλία με τη Μπόρατς δημιουργεί άλλο ένα επεισόδιο... γκρίνιας στον Παναθηναϊκό λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι οπαδοί έστειλαν το μήνυμά τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ΠΑΕ και όπως ήταν φυσικό το ανάθεμα δέχεται ο προπονητής της ομάδας.

Στα σχόλιά τους οι φίλοι του «Τριφυλλιού» ασκούν σφοδρή κριτική στον Ντιέγκο Αλόνσο, τον χαρακτηρίζουν «αλχημιστή» και «μάγο» και πως η διοίκηση θα πρέπει να τον απομακρύνει. Κάποιοι αναπολούν τις εποχές Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το Sportdog συγκέντρωσε κάποια χαρακτηριστικά σχόλια και τα παρουσιάζει:

Σε σχέση με αλλά παιχνίδια η ομάδα ήταν σχετικά καλή! Καθαρό πεναλντι που δε δίνεται, από ανύπαρκτο φαουλ τρως γκολ, κοκκινη στο 80 δε δίνεται κ με τα 4 λεπτά των καθυστερήσεων που τελικά εγιναν 2,5 απλά γελάω!

Παίχτες τσακώνονται μεταξύ τους, ο άλλος βγάζει από τη ναφθαλίνη έναν επιθετικό που έχει να παίξει κανα μήνα, το αριστερό και το δεξί μπακ κάπου πήγαιναν κανείς δεν κατάλαβε που. Το Σέντερ μπακ αντί να βγει μπροστά στη μπάλα στο στημένο κάθεται και κοιτάει. 11 random τύπους από εδώ με καλή φυσική κατάσταση να μαζεύαμε, θα τους κοντραραμε

Αυτός ο άνθρωπος στον πάγκο έχει κάνει μόνο δύο νίκες στην ευρωπαϊκή του καριέρα εναντίον ομάδων μικρότερης κατηγορίας στο κύπελλο Ισπανίας, αυτόν τον άνθρωπο εμπιστεύθηκε η διοίκηση και ο τεχνικός διευθυντής για να στηρίξει ένα πρότζεκτ εκατομμυρίων,μμμαλιστα.

Άραγε αναρωτιέμαι οι παίκτες προπονητές και γενικά όλο το επιτελείο δεν ντρέπονται μα αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν.. είστε ευτυχισμένοι με αυτό?

Θέλει μεγάλη ικανότητα να έχεις τέτοια παρουσία από Ιουλιο μήνα μέχρι σήμερα, μπράβο στην ομάδα στον πρόεδρο και τον προπονητή που το μόνο που έχουν καταφέρει είναι σε κάθε ματς να είναι όλο και χειρότεροι.

Όχι απλά πέτρινα χρόνια αλλά έχουμε γυρίσει στην παλαιολιθική εποχή. ΥΓ. Ιβάν σε ευχαριστώ και εσένα που έφερες τον μεγαλύτερο επιθετικό όλων των εποχών.

Ένας Παναθηναϊκός που δείχνει ότι βρίσκεται σε μη αναστρέψιμη κατάσταση με έναν ανίκανο άνθρωπο στον πάγκο και δίχως επιθετικό. Ό,τι και αν γίνει με τον Ολυμπιακό κατά τη γνώμη μου ,δεν έχει καμία ουσία. Αν δεν φύγει ο αλχημιστής η χρονιά θα λάβει τέλος το πολύ σε ένα μήνα... ΥΓ: Ειλικρινά η ομάδα αντιμετωπίζεται ως πολύ μικρή από την διαιτησία σε Ελλάδα και Ευρώπη...

Γκέλα για την Μπόρατς ! Ένα κουφάρι που θυμίζει κάτι από Παναθηναϊκό

Αλονσο-Παπαδημητριου, πτήση ο ένας για Μοντεβιδέο,ο άλλος κτελ για Ξάνθη ,με εισιτήρια χωρίς επιστροφή

Για γέλια!!!!!!!!!!!!! Υγεία στα παιδιά αλλά αυτό που παρουσιάζεται δεν είναι Παναθηναϊκός είναι Λιβαδειά.......... να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη..... μεγάλο λάθος να διώξεις Ιβάν !!!!!!!!

1)Τι κάνει ακόμα ο Σποραρ στον Παναθηναϊκό κανεις δεν ξέρει..Παίκτης ο οποιος είναι φευγάτος εδώ και καιρό ξεκινάει και βασικός..Βρες ρε αγόρι μου ομάδα επιτέλους να ηρεμήσουμε.. 2)Η ομάδα έχει ο,τι καλύτερο έχει υπάρξει τα τελευταια Χρονια σε υλικό και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι παίζουμε.. 3)μια φορά να δω μόνο να βγαίνουμε σε αντεπίθεση και να αλλάζουμε γρήγορα πάσες έτσι ώστε να βγάλουμε ευκαιρία..Δεν υπάρχει γρηγορη μετάβαση απ την άμυνα στην επίθεση.. 4)Ο,τι βγάλουμε σαν φάση θα το βγάλουμε μόνο αν κάνει κάτι ο Τετε ή ο Ιωαννιδης.. 5) Ήθελα να ήξερα ρε Αλονσο τι δουλεύεις τόσο καιρό στις προπονήσεις;και στην αρχή είπα ότι θα είσαι επιτέλους ένας σωστός προπονητής αλλά πραγματικά δεν έχει καταλάβει ανθρωπος τι θες να κανεις..

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας που απέσπασε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από τον Πανιώνιο Βοσνίας για το Μιλκο Καπ, σε μια κατάμεστη και καυτή έδρα! Νομίζω πρέπει να το γιορτάσουμε με μια νέα μακέτα του υπερσύγχρονου γηπέδου μας, ίσως και με μια ακόμη χορηγία στον ερασιτέχνη...

Το οτι παίξαμε καλύτερα να το δεχτώ αλλα γιατί Σποραρ; Βαλε Γερεμεγεφ αφου ηθελες να ξεκουρασεις τον Φωτη. Ο Γερε θα σου ειχε βαλει 2 γκολ με κλειστα τα ματια σημερα. Αλόνσο απο μονος σ βγαζεις τα ματια σ και βγαινουν και εμας τα δικα μας.

Σποραρ πρώην ποδοσφαιριστής, Αλονσο μαλλί ομορφάδα και τηγανιτα τίποτα ! Να τους βάλουμε το ταξί για το αεροδρόμιο και συνοδεία Σεκιουριτι μην την κάνουν στο δρόμο

Είναι εξοργιστικό μετά από τρεις μήνες να γίνεται όλο και χειρότερη η ομάδα. Ασύνδετη ενδεκάδα, με παίκτες χωρίς κίνητρο, χωρίς ψυχολογία. Ακόμα και οι καλύτεροι γίνονται χειρότεροι. Την Κυριακή με τον Ολυμπιακό τι θα κάνετε; καταλαβαίνετε τι έρχεται; ΥΓ. Του άρεσε, λέει, του Αλόνσο αυτό που είδε