Η εικόνα του Παναθηναϊκού εδώ και 13 ματς ουρλιάζει και οι μόνοι που δεν το έχουν ακούσει είναι η διοίκηση και οι ρεπόρτερ της ομάδας. Τι άλλο πρέπει να δει ο Γιάννης Αλαφούζος για να διορθώσει το χάλι που έχουν δημιουργήσει ο Αλόνσο και ο Παπαδημητρίου;

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε ένα χωριό των Βαλκανίων, δείχνοντας για ακόμη ένα ματς ότι οι παίκτες του δεν έχουν πλάνο ούτε για να κάνουν τα βασικά.

Είναι ποδοσφαιρικά άρρωστο αν την Παρασκευή βρίσκεται στο Κορωπί ο Ντιέγκο Αλόνσο που παρουσιάζει μία ομάδα χωρίς αρχή μέση και τέλος, έχοντας το καλύτερο ρόστερ της τελευταίας 14ετίας.

Intime


Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Η επιλογή του Γιάννη Παπαδημητρίου ως αντί... Σάρι οδηγεί τον Παναθηναϊκό στα βράχια, όσο και να προσπαθεί εδώ και ένα μήνα ο... οργανισμός του τεχνικού διευθυντή να μας πείσει ότι υπάρχει βελτίωση επειδή βγήκαν δύο σωστές μπαλιές με την ΑΕΚ...

Φυσικά, μαζί με τον Ντιέγκο Αλόνσο πρέπει να αποτελέσει παρελθόν και ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Δεν είναι μόνο η επιλογή προπονητή. Είναι το θέμα Βαγιαννίδη (σε συνδυασμό και με Μπάλντοκ), η επιλογή βασικού αριστερού μπακ που ακόμα δεν τον έχουμε δει. Το γεγονός πως το ρόστερ έχει 4 δεξιά εξτρεμ (Τετέ, Πελίστρι, Μαντσίνι, Λημνιό) και 0 (ΜΗΔΕΝ) αριστερά. Η συμπεριφορά στον Σπόραρ, αλλά και η μη εξεύρεση λύσης με τον Σλοβένο αλλά και με τους κομμένους Βέρμπιτς και Βιλένα.

Intime


Ο Παναθηναϊκός την Κυριακή το βράδυ έχει την ευκαιρία να μπει ξανά στο πρωτάθλημα και μετά την διακοπή να επιστρέψει ως φαβορί σε όλες τις διοργανώσεις. Αν, αυτό θέλει και ο Γιάννης Αλαφούζος, τότε είναι στο χέρι του να το κάνει.