Με τρεις εξαιρετικά σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί το βράδυ της Τρίτης (21.45) ο Ολυμπιακός τη Μονπελιέ για την τέταρτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς εκτός αποστολής έμειναν τελικά οι Κοντρέρας, Ιμπαγάσα και Τζιμπούρ. Αντίθετα, πρόλαβε και παίζει ο Φουστέρ.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι ποδοσφαιριστές του στην τελευταία προπόνηση της Δευτέρας, έριξαν το βάρος στην τακτική και τις στημένες φάσεις, όπως κάνουν πάντα παραμονές των αγώνων τους.

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ έμεινε τελικά εκτός αποστολής, αφού αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο, τις οποίες δεν έχει καταφέρει ακόμη να ξεπεράσει, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, κάνοντας θεραπεία.

Για το παιχνίδι με τους Γάλλους «κόπηκε» και ο Ιμπαγάσα, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος από τον προπονητή του, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Φουστέρ!

Αναλυτικά στην αποστολή περιλαμβάνονται οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Φουστέρ,, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Λυκογιάννης, Μασάντο, Ντιακιτέ.