Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός στο ντέρμπι και έπαιξε με μυαλό. Οι Σο, Σισοκό και Ζέκα ήταν εξαιρετικοί, ενώ και ο Καρνέζης στην αρχή του αγώνα βοήθησε με τις επεμβάσεις που έκανε. Με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ, άξιζε τη νίκη και όλα δείχνουν πως θα μπει στα πλέι οφ", ήταν το πρώτο σχόλιο του Αντωνιάδη για τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Η ενέργεια του Αλαφούζου με το πριμ και τα χρήματα που έχει βρει για την ΑΜΚ, έπαιξε το ρόλο της για να βελτιωθεί το κλίμα;

"Οι ποδοσφαιριστές όταν μπαίνουν να παίξουν, δεν τα σκέφτονται αυτά, όμως σίγουρα το κλίμα βελτιώθηκε. Οι παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά την κατάσταση και είναι καλά παιδιά. Εγώ πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα τα πάνε καλύτερα και μας αφήνουν αισιόδοξους με την εμφάνισή τους".

Αν ο Παναθηναϊκός μπει τελικά στη πεντάδα, τι μπορεί να καταφέρει στα πλέι οφ;

Παναθηναϊκός με αυτή τη νίκη έχει μπει στην πεντάδα και νομίζω ότι αν όλα πάνε καλά και παίξουμε στη Λεωφόρο, τότε η ομάδα θα πάρει τη πρώτη θέση και θα βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι πολύ σημαντικό να γυρίσουμε στη Λεωφόρο και να παίξουμε εκεί τα ματς των πλέι οφ".

Ο Φιγκερόα έπαιξε λίγο στο τέλος και σίγουρα δεν μπορεί να κριθεί. Ωστόσο, διακρίνατε κάτι για την ποιότητά του, καθώς παίζατε και εσείς στην ίδια θέση;

"Φυσικά δεν μπορεί να κριθεί. Πάντως θα μπορούσε να γράψει ιστορία αν έβαζε το γκολ με την πρώτη του επαφή, αλλά θα πρέπει να τον δούμε. Σίγουρα όμως μπορεί να βοηθήσει".

Συντάκτης: Νώντας Ευαγγελόπουλος.