Στα προημιτελικά του Champions League προκρίθηκε η Γαλατάσαραϊ. Η τούρκικη ομάδα επικράτησε 3-2 στην έδρα της Σάλκε και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης αφού το πρώτο ματς έληξε ισόπαλο 1-1.

Το ματς ήταν τρομερό από πλευράς θεάματος και γκολ. Ωστόσο, το παιχνίδι δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Τούρκους, αφού οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18' με τον Νόιστεντερ. Η Γαλατά όμως ήταν ψύχραιμη και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με τηνγ κολάρα του Άλτιντοπ στο 37' και λίγο πριν το ημίχρονο ο Γιλμάζ έκανε το 1-2 (42').

Στο δεύτερο μέρος, οι Γερμανοί ισοφάρισαν στο 63' κάνοντας το 2-2 το οποίο σίγουρα δεν ήταν σκορ πρόκρισης αφού θέλανε νίκη. Πάνω στην προσπάθειά τους να πετύχουν και τρίτο γκολ όμως ανοίχτηκαν επικίνδυνα και στην τελευταία αντεπίθεση της αναμέτρησης, ο Μπουλούτ βγήκε τετ α τετ με τον Χίλντενμπραντ, ο οποίος βγήκε και παρότι εξουδετέρωσε το πλασέ δεν μπλόκαρε σταθερά την μπάλα με αποτέλεσμα ο Τούρκος να πάρει το ριμπάουντ και να κάνει 2-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

Δείτε πως παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες:

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:


szólj hozzá: Schalke vs Galatasaray 2:3 MATCH HIGHLIGHTS