Ούτε οι αποφάσεις των διαιτητών, ούτε οι ελλείψεις της ομάδας του Βιλανόβα, ούτε απλά η «κακιά η στιγμή». Η Μπάγερν με το πενάκι της φαίνεται να έκλεισε τον «μυθικό» κύκλο της Μπαρτσελόνα.

Καιρό ακούγαμε αυτόν τον κύκλο να κλείνει, αλλά δεν το βλέπαμε να συμβαίνει. Είχε εκλάμψεις, είχε αναλαμπές, είχε αναζωπυρώσεις. Επρεπε μια μεγάλη πρωταθλήτρια, μια ομάδα με τη φανέλα και το DNA της Μπάγερν να κάνει τη βρώμικη δουλειά. Και το έκανε όπως έπρεπε... Πειστικά! Με τέσσερα γκολ σφράγισε τα εισιτήρια για Ουέμπλεϊ και μάλλον από τώρα περιμένει τον αντίπαλο της στον μεγάλο τελικό. Ούτε κόμπλεξ απέναντι στη μεγάλη Μπάρτσα, ούτε δέος για τον ασταμάτητο Μέσι! Γιατί είναι Μπάγερν, γιατί έχει φάει τα χαστούκια της (πρόσφατα και παλαιότερα), γιατί ξέρει και από μεγάλες επιτυχίες!

Το οξύμωρο είναι πως η Μπάγερν θέλει απ' του χρόνου να γίνει «Μπαρτσελόνα», μια και προσλαμβάνει τον προπονητή που στο βιογραφικό του φιγουράρει -μόνο- το χτίσιμο του ομορφότερου ποδοσφαιρικού θαύματος των ημερών μας. Στα απομεινάρια αυτού του θαύματος έκαναν παρέλαση οι Βαυαροί και ίσως είναι ευκαιρία και σκαλοπάτι να ξεκινήσουν να χτίζουν το δικό τους!

Πηγή: novasports.gr