Τα τρία παιχνίδια από τα πλέι οφ του Champions League ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα, καθώς λίγο πριν τα μεσάνυχτα θα μάθουμε τις άλλες τρεις ομάδες που θα βρίσκονται… στα αστέρια τη νέα σεζόν. Και αφού διαβάσατε για το Κράσνονταρ - Ολυμπιακός (ΕΔΩ) ας δούμε τι συμβαίνει στα άλλα δύο ματς!

[22.00] Βαλερένγκα – Ντιναμό Ζάγκρεμ

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Βαλερένγκα κόντρα στη Ντναμό Ζάγκρεμπ, όπου οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα. Παρόλα αυτά, οι Νορβηγοί είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν κι ελπίζουν σε περισσότερη τύχη, καθώς και στο πρώτο ματς είχαν φάσεις για γκολ, όμως δεν σκόραραν. Στην έδρα τους πάντως είναι πολύ δυνατοί, μετρούν επτά σερί νίκες εντός στο πρωτάθλημα και είναι αήττητοι για πέντε συνεχόμενα παιχνίδια, έχοντας σκοράρει 12 γκολ. Δίχτυα μπορούν να βρουν, ωστόσο είναι δύσκολο να κρατήσουν το μηδέν, καθώς στο πρωτάθλημα προέρχονται από έξι σερί goal-goal. Οι Κροάτες από την πλευρά τους βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, είναι αήττητοι και πρωτοπόροι στο πρωτάθλημά τους με ρεκόρ 9-2-0, ενώ τρέχουν κι αήττητο πέντε αγώνων με ρεκόρ 3-2-0 στο Champions League. Δεν πρόκειται να κλειστούν, ξέρουν να χτυπούν και σκοράρουν στις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται και θα ψάξουν ένα γρήγορο γκολ για να… ξεμπερδεύουν. Αξίζει να κυνηγήσουμε το goal-goal κυρίως λόγω της άμυνας των γηπεδούχων, οι οποίοι θα παίξουν φουλ επιθετικά από νωρίς.

Εκτίμηση: goal-goal (1,65)

[22.00] Ερυθρός Αστέρας – Γιουνγκ Μπόις

Μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League έχει αποκτήσει ο Ερυθρός Αστέρας μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα, όπου βρέθηκε να χάνει μόλις στο 7’, το γύρισε στο 46’, αλλά ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο 76’! Οι Σέρβοι έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στη σεζόν, έχουν κάνει το απόλυτο στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ενώ φέτος εντός έχουν ρεκόρ 5-1-0! Οι Ελβετοί από την πλευρά τους θα μπουν στο ματς με στόχο να σκοράρουν και να… κλέψουν την πρόκριση. Ήταν καλοί επιθετικά στο πρώτο παιχνίδι και θα μπορούσαν να είχαν νικήσει, όμως πλήρωσαν τα αμυντικά τους λάθη, που δύσκολα θα αποφύγουν και απόψε. Θα παίξουν πάντως ανοιχτά και με στόχο το διπλό, ενώ εκτός έδρας… βολεύονται καλύτερα. Έχουν τρία σερί διπλά ανεξαρτήτως διοργάνωσης, τρέχουν αήττητο σερί επτά αγώνων, ενώ στο Champions League μακριά από το γήπεδό τους έχουν ρεκόρ 2-0-10! Θα γίνει ματσάρα και με πολλά γκολ.

Εκτίμηση: goal-goal (1.55)

FUN bet: goal-goal και over 2.5 (2.00)


Πηγή: onlinebet24.gr