ΠΑΟΚ: Αποφεύγει τις τουρκικές ομάδες ο Δικέφαλος λόγω των Ελληνοτουρκικών.

Μια είδηση που κυκλοφορεί αναφέρει πως στην κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League η UEFA θα βάλει κλειδάριθμο, ώστε να μην υπάρξει ζευγάρι με τον ΠΑΟΚ λόγω της κρίσης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Η πληροφορία αυτή ακούγεται τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία, η οποία επικαλείται αγγλικές πηγές και συγκεκριμένα το talksport με θέμα το μονοπάτι των μη πρωταθλητών για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αναλυτικότερα τονίζουν πως το θέμα που έχει προκύψει με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις αλλά και την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί, έχει βάλει σε σκέψεις την UEFA προκειμένου να μην παίξουν ομάδες από τις δυο χώρες μαζί.

Έτσι εάν από το CAS αποφασιστεί να αρθεί η τιμωρία στην Τραμπζονσπόρ η τουρκική ομάδα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, λόγω της μεγάλης επικινδυνότητας που θα είχε μια τέτοια αναμέτρηση.

Για την ώρα πάντως το δεύτερο εισιτήριο της Τουρκίας το κατέχει η Μπεσίκτας με την οποία προφανώς θα ισχύσουν τα ίδια σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι σχετικές φήμες και η UEFA ορίσει ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κληρωθεί με τουρκική ομάδα τότε οι αντίπαλοι του Δικεφάλου θα είναι είτε η Βικτόρια Πλζεν είτε η Ραπίντ Βουκουρεστίου.