Ολυμπιακός - Μαρσέιγ: Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η γαλλική ομάδα, λίγο πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Μιχάλης Σινάκος.

Καλός συνάδελφος και βαθύς γνώστης τού γαλλικού ποδοσφαίρου αναφέρθηκε ακόμα στον Κώστα Μήτρογλου αλλά και στο πού θα πρέπει να την "χτυπήσουν" οι Πειραιώτες για να πάρουν ο,τι καλύτερο μπορούν.

"Η Mαρσέιγ είναι σε κακή κατάσταση αγωνιστικά. Τα μεταγραφικά δεν της βγήκαν καλά, ενώ και επιθετικά έχει το μεγάλο θέμα. Με τον Μήτρογλου, μάλιστα, εντελώς παροπλισμένο. Έκανε κάποιες κινήσεις και όλη η ομάδα ποντάρει στους Μανταντά και Παγιέτ, είναι οι τρεις που στηρίζεται", σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Μήτρογλου:   

"Ο Μήτρογλου παίρνει 300 χιλ. ευρώ τον μήνα και δεν το υπολογίζει καθόλου ο προπονητής του. Αλλά δεν έχω δει άλλον τέτοιο παίκτη με τη φανέλα της Mαρσέιγ είναι η αλήθεια. Ο Μήτρογλου συμμετέχει σε μια φωτογραφία της ομάδας που κυκλοφόρησε, για να δείξουν το οικογενειακό κλίμα, και δεν υπάρχουν τα μούτρα που έχει".



Ασχολούνται στη Γαλλία με το παιχνίδι που θα έχει η ομάδα με τον Ολυμπιακό;

"Αγωνιστικά η ομάδα πηγαίνει πολύ άσχημα, απίστευτα άσχημα. Δεν ασχολούνται με το παιχνίδι που θα δώσουν με τον Ολυμπιακό, τους ενδιαφέρει το ματς με Μπορντό και να βρει ένα αγωνιστικό στιλ, κάτι για να παίξει τέλος πάντων. Υπάρχει η άποψη ότι ο όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ είναι βατός και δεν είναι χαμένοι, αλλά εύκολα με την μπάλα που παίζουν βγαίνουν 4οι. Άνετα παίζει μέσα στις 2-3 χειρότερες μπάλες στη Γαλλία αυτή την περίοδο".

Πώς θα πρέπει να κινηθεί ο Oλυμπιακός για να πάρει ο,τι καλύτερο μπορεί από το μεταξύ τους παιχνίδι;

"Πρέπει να βρει τρόπο να κερδίσει τον Μανταντά. Για εμένα έπρεπε να παίζει στην εθνική αυτός ο παίκτης. Να χτυπήσει ψηλά στην επίθεση χρειάζεται ο Oλυμπιακός, ενώ και στο κέντρο κάνουν εύκολα λάθος. Είναι μεν τεχνίτες καλοί, αλλά όταν τους πιέζεις ψηλά τα χάνουν και δεν έχουν ηρεμία και δεν υπάρχει παίκτης για να κρατήσει την μπάλα".