Όλα για όλα στην Μασσσαλία
Η ήττα στο Ντρόρτμουντ από την Μπορούσια άφησε τον Ολυμπιακό στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του 6ου ομίλου. Οι ερυθρόλευκοι έμειναν στους 3 βαθμούς, με τους Βεστφαλούς να φτάνουν τους 4 και να έχουν το προβάδισμα.

Νίκη της Άρσεναλ και... βλέπουμε
Το παιχνίδι στην Μασσαλία είναι το πλέον καθοριστικό για τους Πειραιώτες, καθώς με ήττα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πει πρόωρο αντίο στην Ευρώπη... Με δεδομένο ότι η Ντόρτμουντ δύσκολα θα πάρει κάτι από το παιχνίδι με την Άρσεναλ (ειδικά με την εικόνα που δείχνει στο γήπεδο), ο Ολυμπιακός μπορεί να ελπίζει.

Διπλό στο «Βελοντρόμ» για την πρόκριση
Σε περίπτωση νίκης στο «Βελοντρόμ» οι ερυθρόλευκοι μπαίνουν ξανά στο παιχνίδι της δεύτερης θέσης, καθώς θα πλησιάσουν την Μαρσέιγ στον βαθμό. Οι Μασσαλοί την τελευταία αγωνιστική θα ταξιδέψουν στην Γερμανία (με την Ντόρτμουντ σε αυτή την περίπτωση να είναι αδιάφορη), ενώ ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την επίσης αδιάφορη Άρσεναλ. Σε αυτό το σενάριο οι Πειραιώτες θα έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στο Europa League και θα ελπίζουν σε συνέχεια στο Champions League.

Με «Χ» για το Europa
Στην περίπτωση που οι ερυθρόλευκοι φύγουν από την Γαλλία με τον βαθμό της ισοπαλίας όλα θα έχουν τελειώσει σε ό,τι αφορά το Champions League, όμως η τρίτη θέση θα εξαρτάται από τους ίδιους. Με νίκη απέναντι στην Άρσεναλ την τελευταία αγωνιστική (υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Ντόρτμουντ) «καθαρίζει».

Ήττα και τέλος...
Σε περίπτωση ήττας απέναντι στην Μαρσέιγ τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, καθώς η ομάδα του Ντεσάμπ μαζί με την Άρσεναλ θα παλεύουν για την πρώτη θέση και καμία δε θα είναι αδιάφορη την τελευταία αγωνιστική (η Μαρσέιγ παίζει στην Γερμανία).

Δεν θέλει την... έκπληξη
Βέβαια, σε περίπτωση που η Μπορούσια φύγει από το Εμιρέιτς με θετικό αποτέλεσμα, τότε τα πράγματα περιπλέκονται πάρα πολύ... Αυτό είναι το σενάριο, πάντως, που συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες.

Πηγή: gazzetta.gr