• Ωστόσο, ο Φέτφα είναι ένα παιδί που δίνει ελπίδα. Δίνει ελπίδα στον Ολυμπιακό ότι μπορεί να βγάλει ένα παίκτη ρε αδελφέ.

• Δεν θεωρώ κακό παίκτη τον Αμπντούν. Και καλώς παίρνει τις ευκαιρίες του. Αλλά να έχει παίξει ο Αμπντούν στα εφτά από τα δέκα επίσημα φετινά παιχνίδια του Ολυμπιακού (κι από τα εφτά στα έξι βασικός) κι ο Φέτφα να έχει παίξει μία φορά βασικός κι άλλη μία φορά αλλαγή, νομίζω ότι δεν έχει λογική. Έστω κι αν ο μικρός στην αρχή έχασε κάποια ματς προερχόμενος από τραυματισμό.

• Αυτό που θέλω να «πω» είναι ότι ο μικρός δίνει ελπίδα. Ας πάρει κάποια σερί παιχνίδια να τον δούμε. Πως θα βελτιωθεί, άλλωστε, και πως θα κριθεί, όταν τον βλέπουμε μία στα τόσα; Και να είχαμε και καλύτερους…Αλλά ποιοι είναι οι καλύτεροι για την τρίτη θέση της επίθεσης, δίπλα σε Τζιμπούρ και Μιραλάς;

• Κι ο Μέγερι είναι τέτοιος παίκτης, που δίνει ελπίδα. Ελληνόπουλο δεν είναι αυτός, αλλά δίνει μία ελπίδα ότι μπορεί να βγει. Ας πάρει τις ευκαιρίες του. Κι αν δεν αξίζει πολλά, ας πάμε για άλλον. Τον Δασκαλάκη θα στηρίξουμε τώρα η, το νέο παιδί;

• Τον Κοστάντσο τον είδαμε. Δεν τραβάει το παλικάρι, τι να κάνουμε. Έκαναν λάθος όσοι τον διάλεξαν. Ο Μέγερι, όμως, φαίνεται ότι έχει κάτι να δώσει ρε παιδί μου, σου αφήνει μια υπόσχεση.

Πηγή: sport-fm.gr