Μεγάλο το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή για τον Ολυμπιακό ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ την Τετάρτη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά τις απουσίες -λόγω τραυματισμών- του Μακούν και του Ορμπάιθ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Ιμπαγάσα που έμεινε εκτός αποστολής!

Αντίθετα στην αποστολή μπήκε κανονικά ο Φέισα, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να παίξει στην αρχική 11άδα.

Πλέον, ο Βάσκος τεχνικός έχει μετρημένες επιλογές για τα χαφ. Τον Μοντέστο, τον Γέστε και τον Φούστερ που μπορεί να παίξει μπροστά τους. Εκτός αν προέβη σε ...αλχημείες χρησιμοποιώντας για παράδειγμα τον Μανιάτη, που έχει παίξει και στον Πανιώνιο στα χαφ, ωστόσο ακόμη δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει στο μυαλό του.

Στη σημερινή προόνηση, ο Φέισα ακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας και ακολούθως συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει και ασκήσεις με μπάλα.

Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μακούν, Ορμπάιθ, Παπάζογλου και Βαλεριάνος. Ο τελευταίος ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο θεραπευτήριο "Metropolitan".

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον μεθαυριανό αγώνα με την Μαρσέιγ και οι οποίοι είναι: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Γέστε, Φέισα, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές: Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα, Παπάζογλου, Βαλεριάνος, Ορμπάιθ, Μακούν, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, αύριο στις 10:30.