Καταρχήν, κάτω τα χέρια από τον Αντύπα! Τον ξέρω πολλά χρόνια, πήγαμε μέχρι και φαντάροι μαζί και σας υπογράφω ότι είναι ξηγημένος και ωραίος τύπος σε όλα του.

Μπορεί ο Ηρακλής να έγραψε αυτολεξεί ότι «η καλύτερη εμφάνιση ελληνικής ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ συνοδεύτηκε και με τεράστιο διπλό», αλλά είχε επίσης γράψει στον πρόλογο του ίδιου κειμένου ότι είχε πιεί ένα μπουκάλι ουίσκι, άρα απαλλάσσεται και οποιασδήποτε κατηγορίας.

Στη δεύτερη φιάλη μπορεί να διαβάζαμε μέχρι και για κατάκτηση της κούπας. Χωρίς αλκοόλ το γκολ του Φετφατζίδη θα ήταν οφσάιντ και ίσως λέγαμε και για το πέναλτι που έκανε ο Μιραλάς στο 0-0 με την… ΑΕΚ της Μασσαλίας. Ρε λες να ήταν αυτός τελικά ο Ιταλός διαιτητής που «έψαχναν» πέρσι στο Τελ Αβίβ;

Πέρα από την απαραίτητη πλάκα καθώς το γέλιο μακραίνει τη ζωή, κάτι τέτοιες στιγμές και αντιδράσεις (του Ηρακλή ήταν μια από τις δεκάδες και ίσως και από τις ήπιες) φτάνουν και περισσεύουν για να αποδείξουν τι έχει πετύχει όλα αυτά τα χρόνια ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη και πως απέχει από τους ερυθρόλευκους έτη φωτός.

Όλο το άρθρο στο gazzetta.gr.