Χωρίς ομάδα βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Κώστας Μανωλάς, καθώς μέσα στο καλοκαίρι αλλά και όλη την περίοδο που υπήρχε το παράθυρο για τους free agent, δεν βρήκε κάτι που να τον καλύπτει για να του δώσει κίνητρο.

Το όνομά του είχε συνδεθεί πριν από λίγο καιρό με τη Ρόμα και την πιθανότητα επιστροφής, σε κάποια φάση γράφτηκε δειλά-δειλά και για τον ΠΑΟΚ αλλά, τελικά, δεν υπήρχε προοπτική σε καμία από τις δύο παλιές ομάδες του για να παίξει μπάλα. Το προξενιό που του έκαναν στην Κύπρο δεν μπορούσε να προχωρήσει και το ενδιαφέρον από τη Serie B δεν τον συγκίνησε.

Αυτή είναι η καριέρα του Κώστα Μανωλά

Σε ηλικία 16 ετών, κουβαλώντας και το βαρύ επώνυμου του Στέλιου, έφυγε από τη Νάξο και τον Πανναξιακό και ήρθε στη Αθήνα για τον Θρασύβουλο - Ακολουθησε η ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2009 και 3 χρόνια αργότερα το καλοκαίρι του 2012, σε μια δύσκολη εποχή για την Ένωση έφυγε ως ελεύθερος για να πάει στον Ολυμπιακό.

Στον Πειραιά έπαιξε για δύο σεζόν, τα πήγε εξαιρετικά, και το καλοκαίρι τού 2014 η Ρόμα έδωσε 15 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τους Ερυθρόλευκους. Το καλοκαίρι τού 2019 η Νάπολι πλήρωσε 36 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από τους Ρωμαίους για να τον αποκτήσει - Συνολικά έχουν πληρωθεί (53.2 εκατ. ευρώ για εκείνον!).

Το καλοκαίρι τού 2021 ειχε βουίξει ο τόπος ότι θα επιστρέψει στο Λιμανι, τελικά οι Πειραιώτες πλήρωσαν 2,5 εκατ. ευρώ και τον απέκτησαν τον Γενάρη του 2022. Τον Σεπτέμβρη του 2022 έφυγε για την Αλ Σαρίγια, τον χειμώνα του 2024 μεταπήδησε στη Σαλερνιάτα και από τις αρχές του καλοκαιριού είναι ελεύθερος.

Τι ακούγεται στην πιάτσα για το μέλλον του Κώστα Μανωλά

Όπως γράψαμε ηδη ο Μανωλάς βρίσκεται στη δεξαμενή των free agent, σε ηλικία 33 ετων, ενώ ακόμα συνεργάζεται με τον Ραϊόλα. Παρόλα αυτά είναι σαφές ότι η σκέψη που έχει μπει στο μυαλό του είναι να αποσυρθεί από την ενεργό δράση!

Ο 33χρονος άσος φαίνεται ότι θέλει να δώσει όλη του την προσοχή στις επιχειρήσεις που έχει στη Νάξο, χωρίς να σκέφτεται αν και πότε μπορεί να βρεθεί ομάδα. Έτσι κι αλλιώς τα πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα έχουν κλείσει τα μεταγραφικά παράθυρα και κάτι με ενδιαφέρον θα ανοιξει ξανά από τα τέλη Δεκεμβρίου και μετά. Αν και μέχρι τότε δεν βρέθει κάτι, ο Κώστας θα κρεμάσει τα παπούτσια του και θα κοιτάξει άλλα πράγματα στη ζωή του...