Ο Βέλγος φορ υποστήριξε πως «παίζουμε καλύτερα τώρα απ' ότι όταν παίξαμε για πρώτη φορά με τη Μαρσέιγ. Το γεγονός ότι έχουμε περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μας, μας βοήθησε πολύ. Δείξαμε πολύ πάθος και μαχητικότητα. Παίξαμε με την καρδιά μας και επιβραβευτήκαμε. Περιμέναμε την Μαρσέιγ πιο επιθετική και να μας πιέσει περισσότερο. Αν κοιτάξεις τους παίκτες που έχουν, περιμένεις περισσότερα από αυτούς, αλλά περνάνε μία δύσκολη περίοδο».

Για τον αγώνα με την Άρσεναλ ο Μιραλάς σχολίασε: «Στην έδρα μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας, μπορούμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα κόντρα στην Άρσεναλ. Μπορεί να ξεκουράσουν μερικούς παίκτες τους επίσης, αλλά εμείς θα δώσουμε ό,τι έχουμε και τον καλύτερό μας εαυτό για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση».

Ο Όλαφ Μέλμπεργκ είπε ότι «βελτιωθήκαμε στην εξέλιξη της διοργάνωσης. Παίξαμε καλά στα εκτός έδρας παιχνίδια μας κόντρα στην Άρσεναλ και τη Ντόρτμουντ χωρίς να πάρουμε όμως το αποτέλεσμα που αναλογούσε στις εμφανίσεις που κάναμε, οπότε είναι πολύ ωραίο να κερδίζουμε εκτός έδρας.

Αμυνθήκαμε πραγματικά πολύ καλά. Δεν έκαναν πολλές ευκαιρίες μέχρι το τέλος όταν βγήκαν όλοι μπροστά. Ξέραμε ότι είναι μια ομάδα με πολύ καλή φυσική κατάσταση και πολλούς ψηλούς ποδοσφαιριστές και καταφέραμε να αμυνθούμε πολύ καλά στα στημένα, περιορίζοντάς τους σε μερικές μόλις φάσεις. Νομίζω ότι αξίζαμε την νίκη συνολικά».

Όσον αφορά στον Μέγιερι αρχικά ανέφερε: «Ήταν μία μεγάλη εμφάνιση. Αμυνθήκαμε πολύ καλά από την αρχή μέχρι το τέλος και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Ευτυχώς καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε μία από αυτές λίγο πριν το τέλος. Τώρα, είμαστε σε θέση να ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Δεν περιμένω την Άρσεναλ να κατεβάσει τη δεύτερη ομάδα της, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε με οποιονδήποτε και να αγωνιστεί».

Σχετικά με την απόδοσή του επισήμανε: «Οι τερματοφύλακες είναι πάντοτε χαρούμενοι όταν κρατούν ανέπαφη την εστία τους, αλλά είναι προϊόν της ομαδικής δουλειάς η νίκη μας. Είμαι χαρούμενος που παίζω συχνά. Έπρεπε να περιμένω για να πάρω την ευκαιρία μου. Δεν είναι εύκολο να μην παίζεις συχνά. Τώρα παίζω σε κάθε παιχνίδι και νιώθω όλο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».