Ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Sportnetcy.com» μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, παρουσιάστηκε αισιόδοξος εν όψει της οριακής αναμέτηρσης της Τρίτης, εκτιμώντας ότι καταλυτικό ρόλο στη έκβαση του αγώνα θα διαδραματίσει το πάθος, όπως επίσης και το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν μόνο για την νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ποτουρίδη:

-Δυσκολευτήκατε απέναντι στον Παναιτωλικό, αλλά κερδίσατε. Πως είδες εσύ την ομάδα σου;

«Ήταν ένα δύσκολο ματς. Ξέραμε ότι ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλή ομάδα, προσπαθήσαμε, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και ευχαριστήσαμε τον κόσμο με το αποτέλεσμα».

-Είσαι ένας παίκτης από τις Ακαδημίες της ομάδας και έχεις φτάσει στο επίπεδο να αγωνίζεσαι στον Ολυμπιακό. Πως νιώθεις;

«Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις. Πρέπει κάθε μέρα να δείχνω τον καλό μου εαυτό στον προπονητή μου, αλλά και να γίνομαι καλύτερος μέρα με την μέρα».

-Προσωρινά βρεθήκατε στην κορυφη, πιστεύεις ότι θα βρίσκεστε εκεί ως το τέλος;

«Βρεθήκαμε στην κορυφή έστω και προσωρινά, αλλά πιστεύω ότι συνεχίζοντας να δουλεύουμε σκληρά, στο τέλος του πρωταθλήματος, θα είμαστε εμείς στην κορυφή».

-Πως βλέπεις το ματς με την Άρσεναλ;

«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς. Θα δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις, θα προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη».

-Που πιστεύεις ότι θα κριθεί το ματς με την Άρσεναλ;

«Παίζουμε στο γήπεδο μας και για αυτό θα κριθεί στο πάθος. Πιστεύω ότι και με την βοήθεια του κόσμου μας, θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

-Είσαι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής. Η Άρσεναλ θα αγωνιστεί με νεαρούς παίκτες. Πιστεύεις ότι αυτό μπορεί να κάνει κακό σε εσάς, γιατί θα έχουν περισσότερο πάθος;

«Το παιχνίδι είναι δύσκολο. Δεν έχει σημασία ποιος θα παίξει, αλλά το θέμα είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

-Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο;

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που είναι δίπλα μας και θέλω να του δώσουμε περισσότερες χαρές».