Λοιπόν αν ο Ολυμπιακός δεν παίξει μπάλα ώστε να φανεί στο γήπεδο καλύτερος από την αγγλική ομάδα, πολύ δύσκολα θα πάρει την πολυπόθητη πρόκριση. Κανείς δεν πρόκειται να του την χαρίσει!

Η αλήθεια είναι πως οι ερυθρόλευκοι φοβούνται μόνο τον κακό εαυτό τους, αυτόν που έδειξαν με τον Αστέρα και τον Παναιτωλικό. Έχουν υποχρέωση να παίξουν καλά, να παλέψουν και αν η Μαρσέιγ κάνει την υπέρβαση, τότε αναγκαστικά θα συνεχίσουν στο Europe League.

Έφθασαν στην βρύση με μεγάλη προσπάθεια και δικαιούνται να πιουν νερό. Ο Βαλβέρδε και οι παίκτες του βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση. Να δώσουν χαρά στον εαυτό τους και τους φιλάθλους τους, ανήμερα του Αγίου Νικολάου.

Δεν είναι ακριβές ότι ο Βενγκέρ προστατεύει ορισμένους παίκτες του. Και στον πρώτο αγώνα οι Λονδρέζοι αγωνίστηκαν με αρκετούς αναπληρωματικούς κι όμως πήραν τη νίκη. Είναι αλήθεια πως τώρα έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά η φήμη της ομάδος τους δεν επιτρέπει τέτοια “ευρωπαϊκά παιχνίδια”.Άλλωστε έχουν τόσο βάθος στο ρόστερ τους, που η δεύτερη ομάδα της Άρσεναλ έχει πιο ακριβούς και ποιοτικούς παίκτες από την καλύτερη ελληνική.

Επομένως για ποιες απουσίες μιλάμε; Εδώ έχουμε μια παγκόσμιας κλάσης ομάδα, με τον ίδιο διάσημο προπονητή επί σειρά ετών, που έχει δημιουργήσει μια δική του σχολή ποδοσφαίρου επανδρωμένη με κορυφαίους ποδοσφαιριστές.

Γι αυτό ας μην βιαζόμαστε να προβούμε σε πρόωρους πανηγυρισμούς ή αφορισμούς.

Πηγή: pamesports.gr