Ο 18χρονος Κύπριος μέσος της Άρσεναλ, αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα στέρια του κυπριακού ποδοσφαίρου, σχολίασε σε δηλώσεις του στο «Sportnetcy.com»:

- Πως είδες το ματς με τον Ολυμπιακό;

«Ο Ολυμπιακός έπαιξε πάρα πολύ καλά, ενώ εμείς δεν μπορέσαμε να πιάσουμε την απόδοση που θέλαμε. Κάναμε αρκετά λάθη στην άμυνα και από δύο τέτοια δεχτήκαμε τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και έτσι πήγαμε στα αποδυτήρια, χάνοντας με 2-0. Στο δεύτερο μέρος παρουσιαστήκαμε κάπως καλύτεροι, αλλά και πάλι δεν μπορέσαμε να πιάσουμε την απόδοση που θέλαμε και ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε άξια νικητής του αγώνα».

- Ο Ολυμπιακός παρά τη νίκη του με εσάς, βγήκε τρίτος στον όμιλο και θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Πιστεύεις ότι άξιζε κάτι παραπάνω;

«Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα και αυτό το είδαμε και σήμερα (Τρίτη). Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει μια καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ αν και η άποψη μου είναι ότι θα άξιζε να βγει δεύτερος στον όμιλο του. Μην ξεχνάμε ότι είναι η μόνη ομάδα που μας κέρδισε στον όμιλο»..

- Η ομάδα σου είναι πρώτη στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Πως βλέπεις την συνέχεια στην διοργάνωση και ποιοι γενικότερα οι στόχοι σας;

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πρώτοι στον όμιλο. Ελπίζουμε τώρα σε μια καλή κλήρωση και θα κοιτάξουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Που ξέρεις; Μπορεί σε κάποια φάση της διοργάνωσης να βρούμε και το ΑΠΟΕΛ. Εμείς θα κοιτάξουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως θα κοιτάξουμε να κάνουμε ότι καλύτερο και στις υπόλοιπες διοργανώσεις που συμμετέχουμε».

-Εκτός από εσάς πρώτο στον όμιλο του, πέρασε και το ΑΠΟΕΛ που είναι από την χώρα σου. Την Κύπρο...

"Είναι μια καλή ομάδα και αυτό που κατάφερε είναι εκπληκτικό. Δεν είναι μόνο καλό για το ΑΠΟΕΛ, αλλά και για όλο το κυπριακό ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι εντυπωσιασμένος από το ΑΠΟΕΛ και χαρούμενος που μια ομάδα της Κύπρου είναι στους "16' της διοργάνωσης"

- Είσαι ένας από τους πιο ταλαντούχους κύπριους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιον κυπριακό σύλλογο για να πας τον Δεκέμβρη. Το όνομα σου παίζει και για την Εθνική ομάδα της χώρας. Τί γίνεται με αυτό το θέμα;

«Δεν ξέρω κάτι για ενδιαφέρον από ομάδα της Κύπρου. Εγώ αυτή την στιγμή έχω συμβόλαιο με την Άρσεναλ και κοιτώ πως θα βελτιωθώ για να μπορέσω να την βοηθήσω όποτε μου ζητηθεί από τον προπονητή. Όσον αφορά την Εθνική ομάδα, δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει τελικά».