Facebook Pixel Ποια κέρδισε το Champions League των Wags; Καμία. Απόλυτη ισοπαλία ανάμεσα σε Αγκουστίνα και Σάσα…
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-10 18:49:00

Ποια κέρδισε το Champions League των Wags; Καμία! Απόλυτη ισοπαλία ανάμεσα σε Αγκουστίνα και Σάσα…

του Αλεσσάντρο Μερκιόρι
Ποια κέρδισε το Champions League των Wags; Καμία! Απόλυτη ισοπαλία ανάμεσα σε Αγκουστίνα και Σάσα…

Στον φανταστικό διαγωνισμό των απανταχού πιστών του Gol-ssip η κυρία Λαουτάρο και η δεσποινίδα… Γκρίλις μοιράστηκαν τον τίτλο των ομορφότερων Wags: του άκρως πετυχημένου ακρώνυμου Wives and Girlfriends, συζύγων και φιλενάδων διασήμων ποδοσφαιριστών που είχαν κάνει μόδα οι Spice Girls τη δεκαετία του ’90 κι έκτοτε αποτελεί βαρόμετρο για το αποκαλούμενο «Ευαγγέλιο» του ποδοσφαιρικού Gossip.    

Ήταν η εποχή που το συγκρότημα φαινόμενο της τότε βρετανικής Pop, πέντε νεαρά κορίτσια, ψήλο άφωνα, αλλά η μία ομορφότερη από την άλλη δεν είχαν βαλθεί απλώς να κατακτήσουν τον μουσικό κόσμο, αλλά άθελά τους μαγνήτισαν το ενδιαφέρον και των ήδη εγχώριων διασημοτήτων.

Η Βικτόρια πρώτο άρχιζε να βγαίνει με τον αργότερα σύζυγό της Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Σέριλ με τον Άσλεϊ Κόουλ με τον οποίο επίσης παντρεύτηκαν, η Κολίιν με τον Ουέιν Ρούνεϊ, η Άλεξ με τον Στίβεν Τζέραρντ. Μία glamorous συνήθεια που αναπόφευκτο ήταν να γεννήσει με φυσικό, σχεδόν τρόπο και το διάσημο ακρώνυμο. Κι ακόμη περισσότερο αναμενόμενο να περάσει τα σύνορα και να γίνει συνώνυμο του όμορφου και του πλούσιου, σύμβολο της φήμης και μίας ιδανικής, αλλά μόνο για λίγους ζωής. Και το Campionato είχε τις δικές του Wags: το μοντέλο Ίλλαρι Μπλάζι παντρεύτηκε (και μετά χώρισε κακήν κακώς), τον Τόττι. Η καλλονή Ελιζαμπέττα Κανάλις ετοιμαζόταν ν’ ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας με τον Κρίστιαν Βιέρι, μετά ανακάλυψε αρκετές απιστίες του, έπεσε σε κατάθλιψη, γνώρισε τον Τζορτζ Κλούνεϊ και ξανά έπεσε σε ακόμη μεγαλύτερη.

Προς Θεού, δεν είναι απόλυτος ο συνδυασμός πλούσιου αθλητή ή ποδοσφαιριστή και όμορφης. Και ούτε συμβαίνει πάντα. Για παράδειγμα τη σύζυγο του Ρότζερ Φέντερερ, που με τη ρακέτα του έβγαλε πολλά περισσότερα από πολλούς ποδοσφαιριστές δεν τη λες και πρωταθλήτρια ομορφιάς. To ίδιο ισχύει και για την Κυρία Ματίλντε Μουρίνιο, την Κυρία Γκάια Ιντσάγκι ή την Κυρία Κριστίνα Γκουαρδιόλα: όχι όμως και για την πανέμορφη 21χρονη κόρη τους Μαρία, μ’ ένα ταραχώδη φλερτ με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Τόττεναμ, Ντέλε Άλι η οποία είναι βέβαιο ότι θα κέρδιζε τον συγκεκριμένο, φανταστικό διαγωνισμό εάν δεν ήταν εκτός κατηγορίας.

Η Κυρία Αγκουστίνα Λαουτάρο όμως κι η δεσποινίδα Σάσα, επίσημη σύντροφος του Γκρίλις συγκέντρωσαν τα περισσότερα θετικά σχόλια ως δύο από τις ομορφότερες του… Βασίλειου δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα στον φετινό τελικό Champions League. Υπήρξαν φυσικά κι άλλες, επίσης νέες και όμορφες ή κάποιες ακόμη, λιγότερο νέες ή όμορφες. Όλα αυτά είναι σχετικά και κυρίως υποκειμενικά. Gol-ssip είναι αυτό: όλα επιτρέπονται και κρίνονται ή απαγορεύονται και λογοκρίνονται…    

   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags