Σπύρος Τουλίκας: Ο ατζέντης και γνώστης του σκανδιναβικού ποδοσφαίρου, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον Πιόνε Σίστο, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, αλλά κυρίως για τη Μάλμε, πιθανή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Για τον Σίστο: «Δεν παρακολουθούσα πολύ το πρωτάθλημα Δανίας. Το επίπεδο είναι καλύτερο από της Σουηδίας και σε μισθούς και αγωνιστικά. Είναι 3-4 καλές ομάδες στη Δανία». 

Για τη Μάλμε: «Ιστορικά, στη Σκανδιναβία, στην κορυφή ήταν η Γκέτεμποργκ, μετά ήρθε η Ρόζενμποργκ από τη Νορβηγία και τώρα είναι η Μάλμε. Είναι πρώτη στο πρωτάθλημα, αλλά νομίζω ότι ο 2ος έχει και λιγότερα παιχνίδια. Εχει μόλις δύο ήττες. Ο προπονητής ήρθε πέρσι και κατέκτησε το πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική. Κάνει περίπατο φέτος. Εχει δύο ενδεκάδες. Είναι στην καλύτερή της περίοδο. Εχει 30-35 παίκτες που μπορούν να αποδώσουν.

Μπορεί να είναι και καλύτερη τώρα η Μάλμε από την ομάδα που έπαιξε στους ομίλους του Champions League, παίζει καλύτερο και πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο. Αν μιλούσαμε για αγώνα την Άνοιξη θα έλεγα ΠΑΟΚ, τώρα είναι 60-40. Υπέγραψε ο Χαξαμπάνοβιτς από την Στόουκ. Ήταν καλή, αλλά ενισχύθηκε κιόλας. Ο Τελίν έχει βάλει 12 γκολ σε 15 ματς. Βγάζουν «φωτιά» στην επίθεση. Τελευταία φορά, πάντως, που έπαιξε σε ομίλους το Γιουρόπα Λιγκ δεν είχε ούτε μία νίκη.

Θέλει προσοχή από τον ΠΑΟΚ, έχει φουλ ρυθμό. Πέρασε δύο χρονιές από τα προκριματικά και μπήκε στους ομίλους, αποκλείοντας καλές ομάδες, όπως η Σάλτσμπουργκ», είπε ο Σπύρος Τουλίκας.