ΜΕΙΤΕ: Τελείωσε οριστικά για τον ΠΑΟΚ, κάτι που επιβεβαίωσε ο Γαλλοαφρικανός μέσος και στη τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που φρόντισε ο ίδιος (με δική του πρωτοβουλία)  να έχει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου! Σύμφωνα ,λοιπόν, με όσα είπε ο Μειτέ,  ήρθε σε συμφωνία με ομάδα της Αραβίας/έχουν δώσει τα χέρια κι απλώς απομένει να δοθεί η έγκριση/άδεια για την σχετική χρηματοδότηση της μεταγραφής του από την κυβερνητική Επιτροπή. Ακριβώς δηλαδή η ίδια διαδικασία που ακολουθήθηκε και με την υπόθεση Φορτούνη κι ενώ προηγουμένως ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού είχε δώσει τα χέρια με την Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη. Όσον αφορά την νέα ομάδα του Μειτέ στην Σαουδική Αραβία θα προκαλέσει έκπληξη αφού έχει... ελληνική σχέση!!!!

ΖΟΤΑ ΣΙΛΒΑ: Ο δεξιοπόδαρος αριστερός εξτρεμ της Γκιμαράες (όπως σχεδόν όλοι οι Πορτογάλοι γουίνγκερ παίζει με... ανάποδο πόδι), συνδέθηκε εσχάτως μεταγραφικά με τον Παναθηναϊκό. Προηγουμένως πάντως συνδέθηκε τόσο με την Ρόμα όσο και με την Γουέστ Χαμ! Το εντυπωσιακό στην περίπτωση του είναι πως μέσα σε ένα χρόνο, κάνοντας απλώς μια σπουδαία σεζόν με την Γκιμαράες, είδε την χρηματιστηριακή του αξία να απογειώνεται. Συγκεκριμένα πήγε από το 1.500.000 ευρώ, που ήταν τον Ιούλιο του 2023, στην σημερινή τιμή των 12.000.000 ευρώ! Το... μυστικό βρίσκεται στον Ζόρζε Μέντες, τον χρυσοδάκτυλο Πορτογάλο ατζέντη, που έχει αναλάβει να τον... σπρώξει είτε στην Πρέμιερ Λιγκ, είτε στην Serie A, με το αζημίωτο βεβαίως, βεβαίως!!

Ο Ζότα Σίλβα κατά τα άλλα ανήκει στο πορτογαλικό Γραφείο "Sferico Sports". Σημειολογικά να αναφέρουμε πως ομόσταβλος στο ίδιο Γραφείο είναι και ο Λεονάρντο Λέλο, ο αριστερός μπακ της Κάζα Πία (πρώην ομάδα του Ζότα Σίλβα), που είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό τον Ιούνιο. Μπορεί να είναι και... απλή σύμπτωση αυτό. Και το πιο ιντριγκαδόρικο: στην πορτογαλική μανατζερική πιάτσα κυκλοφορεί πως ο Μέντες θέλει να πάει τον Ζότα Σίλβα στην Γούλβς, στην θέση του Ποντένσε!!!