Νταμίρ Σπίτσα: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα γνωρίζει καλά και τη σημερινή αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Μπόρατς Μπάνια Λούκα εξαιτίας της καταγωγής του από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

«Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη και πιο μεγάλη ομάδα από την Μπόρατς, όμως στο ποδόσφαιρο μπορούν όλα να συμβούν. Στο πρώτο παιχνίδι δεν πήγε τόσο καλά, μπορεί να χρειαζόταν 15 ημέρες ακόμη για να φτιάξει η ομάδα. Όμως πρέπει να προσέχει, γιατί το γήπεδο θα είναι γεμάτο, δεν υπάρχει ούτε ένα εισιτήριο εδώ και μία εβδομάδα. Το γήπεδο, λοιπόν, θα είναι γεμάτο, ο καιρός καλός, το χορτάρι καλό. 

Η Μπάνια Λούκα έχει όλες τις προϋποθέσεις να παίξει καλά. Όλα τα υπόλοιπα εξαρτώνται από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει και πλεονέκτημα στις στημένες φάσεις. Στο πρώτο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ δεν μου άρεσε πολύ πίσω στην άμυνα, γιατί της Μπόρατς ήταν πιο γρήγοροι. Έχει όμως σοβαρό πλεονέκτημα στις στημένες φάσεις, στο προηγούμενο παιχνίδι τα δύο γκολ μπήκαν από κόρνερ. 

Στο φινάλε όμως εξαρτάται από το πώς θα μπει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι. Αν μπει σοβαρά δεν θα έχει πρόβλημα, αν μπει όμως χαλαρά θα του εμφανιστεί στην πορεία. Πρέπει να παίξει μπάλα, για να περάσει.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κερδίσει ή στην χειρότερη να «κάτσει» το Χ. Πιστεύω ότι η Μπόρατς θα περιμένει, δεν θα αρχίσει να κυνηγάει το παιχνίδι από την αρχή, γιατί χρειάζεται μόνο ένα γκολ. Θα πάνε στο ημίχρονο με χ και μετά το 50 θα αρχίσει να ρισκάρει. Αν ανοιχτεί από το πρώτο λεπτό, μπορεί να φάει κάποιο γκολ και να τελειώσει το παιχνίδι. Πάντως πιστεύω πως ο  ΠΑΟΚ έχει 3-4 παίκτες που μπορούνε να καθαρίσουν το παιχνίδι», είπε ο Νταμίρ Σπίτσα.