Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την Μπόρατς, ετοιμάζεται για τα παιχνίδια με τη Μάλμε και ο Γιόνι Ότο είναι ανυπόμονος να αγωνιστεί με τους πρωταθλητές στο League Stage του Champions League.

Mιλώντας στο metrosport.gr, o Ισπανός δεξιός μπακ ανέφερε σχετικά: «Πάντα ήθελα να παίξω στο Champions League. Δεν το έχω κάνει ποτέ μου. Είναι μια πρόκληση για όλους μας και θα ήθελα πάρα πολύ να το βιώσω».

Επίσης, είπε:

Για το ότι η πρώτη φετινή του εμφάνιση συνδυάστηκε με την πρόκριση του ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό να παίρνεις αγωνιστικά λεπτά στα πόδια σου. Παίξαμε με έναν αντίπαλο που είχε περισσότερα παιχνίδια από εμάς και θα βρούμε μπροστά μας μια ομάδα με ακόμη περισσότερο ρυθμό και ματς στα πόδια της. Η Μάλμε έχει 20 παιχνίδια ήδη, αλλά είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε εδώ. Κάναμε το πρώτο βήμα για το στόχο μας και πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε γι’ αυτό».

Για το πώς βίωσε τον επαναληπτικό με την Μπάνια Λούκα και πώς νιώθει ο ίδιος μετά από μια γεμάτη προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ: «Νιώθω καλά. Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα. Χρειάζεται να βελτιωθούμε κι άλλο. Ήταν ένα δύσκολο διάστημα προετοιμασίας, αλλά πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω να δουλεψουμε ακόμη πιο σκληρά, έχουμε μπροστά μας σημαντικούς στόχους που θέλουμε να πετύχουμε».

Για το τι παραπάνω μπορεί να περιμένει φέτος ο ΠΑΟΚ από τον Γιόνι Ότο: «Ο κάθε παίκτης θα προσπαθήσει να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό στο γήπεδο. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, έχουμε δρόμο μπροστά μας».