Το παιχνίδι με την ομάδα τής Βοσνίας και η πρόκριση ανήκουν στο χρονοντούλαπο και, σαφώς, αυτό που έχει τώρα ενδιαφέρον είναι η επόμενη μέρα στο κλαμπ. Καταστάσεις που είχαν από πριν προγραμματιστεί αλλά, τώρα, δεν υπάρχει λόγος για να μην προχωρήσουν και επίσημα.

Αρχικά αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι να πούμε ότι ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στην Ελλάδα για τις θερινές του διακοπές, στο Πόρτο Καρράς. Κι αυτό έχει άλλη σημασία για το πώς μπορεί να τρέξουν οι υποθέσεις που αφορούν τον σύλλογο.

Σε αυτό το ρεπορτάζ δεν θα πούμε για την περίπτωση του Τσάλοφ - Άλλωστε πρώτοι είχατε διαβάσει στο sportdog, αμέσως μετά το πρώτο παιχνίδι με την Μπάνια Λούκα, ότι παρά τη συμφωνία με τον Τισουντάλι και ο διεθνής Ρώσος επιθετικός βρίσκεται κοντά στον ΠΑΟΚ. Αυτό που έχει ενδιαφέρον, τώρα, είναι να αποκαλύψουμε σε ποια άλλη θέση θα έρθει άμεσα παίκτης.

Τώρα, λοιπόν, θα σας αποκαλύψουμε ποιος θα είναι ο επόμενος που θα έρθει: Ο αμυντικός μέσος! Το 6άρι που θα πάρει τη θέση του Μεϊτέ, που δύσκολα θα απασχολήσει ξανά τον Δικέφαλο αν και τις τελευταίες ημέρες ο παίκτης έχει ρίξει, ξανά, γέφυρες επικοινωνίας. Ο Γάλλος άσος λάμβανε 1,8 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα, τον χρόνο, ενώ ο ΠΑΟΚ του έδινε 1,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο, συν τα 2 εκατ. ευρώ που θα πλήρωνε στην πορτογαλική ομάδα. Ο Μεϊτέ, όμως, θεωρούσε ότι θα έβρισκε λεφτά στην Αραβία που, ακόμα, δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει.

Ούτε ο Μίσιτς "παίζει" για τον ΠΑΟΚ, παρά τα όσα γράφουν δεξιά και αριστερά: Στο κλαμπ δεν είναι σίγουροι ότι μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του Δικέφαλου, ενώ είναι σαφές ότι ζητάει και πολλά χρήματα - Στην Κροατία παίρνει με το ζόρι 1 εκατ. ευρώ, ενώ σε μια πρώτη κουβέντα με τους ανθρωπους του ΠΑΚ ζήτησε 1,5 εκατ. ευρω. Ξεχάστε τον λοιπόν.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι υπάρχει κάποια υπόθεση που την δουλεύουν καιρό τώρα και περίμεναν να τελειώσουν τα παιχνίδια με την Μπάνια Λούκα για να μπει στο τελικό στάδιο. Δεν έχει διαρρεύσει το όνομά του, αλλά η περίπτωση του Ραζβάν Μαρίν μπορεί να βρεθεί δυναμικά στο προσκήνιο. Κρατήστε τον, αν και υπάρχουν φωνές που προσπαθούν να επαναφέρουν το θέμα τού Μεϊτέ στον Δικέφαλο. 

Και κάτι τελευταίο: Υπάρχουν δύο παίκτες του Δικέφαλου που και πέρσι δεν είχαν καλή σεζόν με τον Δικέφαλο και φέτος δεν έχουν αρχίσει καλά σε προετοιμασία και επίσημα ματς: Ο λόγος γίνεται για τον Σαμάτα και τον Έκονγκ. Για τον δεύτερο υπάρχει πρόθεση να πωληθεί, αλλά δεν υπάρχει ενδιαφέρον παρά την καλή παρουσία του στο Κόπα Άφρικα. Εκτός απροόπτου ο Δικέφαλος θα αποκτήσει έναν ακόμα στόπερ και ο Έκονγκ θα μείνει πίσω στην ιεραρχία των λύσεων που έχει στη διάθεσή του ο Λουτσεσκου. Δεν φεύγει, με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν τωρα, μένει αλλά πιο πίσω στην ιεραρχία.

Για τον Σαμάτα η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική, καθώς υπάρχει ομάδα στην Κύπρο που τον γλυκοκοιτάζει. Το ζήτημα είναι ότι έχει συμβόλαιο κοντά στο 1 εκατ. ευρώ και αυτά τα λεφτά δεν παίζουν στη Μεγαλόνησο. Με μεγάλο ζόρι θα μπορούσε να βρει περίπου τα μισά, αλλά με τα υπόλοιπα μισά τι θα γίνει; Μην αποκλείσετε, πάντως, από τη στιγμή που ήρθε και ο Τσάλοφ (άρα ο ΠΑΟΚ θα δίνει κοντά στα 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο σε Τισουντάλι και Τσάλοφ), ο Σαμάτα να φύγει έστω και με τη μορφή δανεισμού και η ομάδα να πληρώνει το μισό του συμβόλαιο. Είναι πολλά τα λεφτά που χρειάζεται η ομάδα για την επιθετική της γραμμή και πρέπει να μαζευτεί το πράγμα...