Μάρκους Λιντμπέρτζιους: Το προφίλ της Μάλμε και για το ποιους παίκτες θα πρέπει να προσέχει ο ΠΑΟΚ μίλησε ο έμπειρος Δανός δημοσιογράφος Fotboll Direct στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

«Πολύ κόσμος μιλά για τα παιχνίδια. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς ο ΠΑΟΚ έχει εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι οπαδοί της Μάλμε περιμένουν από την ομάδα τους να εμφανίσει την εικόνα που έδειξε σε αντίστοιχα παιχνίδια και γνωρίζουν ότι το κλαμπ έχει το mentality να εμφανίζει το καλό του πρόσωπο σε τέτοιες περιπτώσεις». 

Για τους επικίνδυνους παίκτες της Μάλμε: «Η Μάλμε δεν έχει παιχνίδι αυτό το σαββατοκύριακο. Στο τελευταία παιχνίδια έκανε πολλές αλλαγές και δεν μπήκε συγκεντρωμένη και για αυτό δεν είχε και τα αποτελέσματα που ήθελε. Είναι σε καλή κατάσταση. Οι πιο επικίνδυνοι παίκτες είναι ο Νανάσι, ένας εξαιρετικός παίκτης που έχει δώσει πολλές ασίστ, και το επιθετικό δίδυμο στο οποίο θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη σημασία ο ΠΑΟΚ»

Για τον προπονητή της Μάλμε: «Του αρέσει να πειραματίζεται και αυτό τον έχει ωφελήσει καθώς έχει εκπλήξει αντίπαλους προπονητές. Είναι επιθετικογενής ομάδα, παίζει με πολλές πάσες και της αρέσει να κάνει υπεραρυθμία. Ο Νανάσι είναι το κλειδί και είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να μπορέσει να τον «κλειδώσει» Είναι πιο αργή στην άμυνα, υπάρχουν κενά στα μετόπισθεν», είπε ο Μάρκους Λιντμπέρτζιους.