Αρχικά ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ για να φτάσει εκεί πρέπει να περάσει το εμπόδιο της Μάλμε, ένα δύσκολο εμπόδιο, έχοντας απέναντι του μία ομάδα με ρυθμό , παιχνίδια στα πόδια της κάτι που την κάνει πιο δύσκολο αντίπαλο από ότι η Σπάρτα Πράγμας ή Στεάουα Βουκουρεστίου».

Για τις δύο ομάδες: «Η Σπάρτα είναι το φαβορί στο ζευγάρι, η Στεάουα είναι μία ομάδα που κοιτάει τους πάντες στα μάτια, έχει στόχο της το Champions League , εγώ εύχομαι να περάσει η Στεάουα για να μπορέσω να δω διά ζώσης και τα δύο παιχνίδια, έχοντας περάσει δύο διαφορετικές περιόδους στην Ρουμανία».

Προσθέτοντας για τους Ρουμάνους: «Οι Ρουμάνοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Ελλάδα λόγω και του Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι μία ομάδα με λαϊκή βάση, έχει δυνατή έδρα, όχι όπως της Τούμπας, αλλά έχει τον κόσμο σύμμαχο. Η Στεάουα είναι μία νεανική ομάδα, με αρκετό ταλέντο έχοντας ως βάση της τους Ρουμάνους ποδοσφαιριστές. Ο ΠΑΟΚ σε ένα τέτοιο σενάριο θα έχει το πάνω χέρι , θα χρειαστεί τύχη για να περάσει η Στεάουα».

Για τον τρόπο που οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους Σουηδούς, τόνισε: «Πρέπει να κόψει τον ρυθμό της Μάλμε όπου έχει ένα κοινό το οποίο την στηρίζει και θα πρέπει να περιορίσει τους Σουηδούς στην έδρα τους και να μην τους αφήσει να πιάσουν τον ρυθμό που ξέρουν. Σε περίπτωση που περάσει με ένα καλό αποτέλεσμα από τη Σουηδία στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει γκολ και αν το κάνει θα έχει το αβαντάζ».

Για τους Ταρίκ Τισουντάλι και Φεντόρ Τσαλόφ, σημείωσε: «Αυτή τη στιγμή δεν θα ενταχθούν άμεσα στην ομάδα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κρατάει τις ισορροπίες που πρέπει. Ο Τισουντάλι είναι ένας πολύ καλός παίκτης, πιστεύω ότι θα βοηθήσει περισσότερο και από τον Τσάλοφ, είναι ένας παίκτης που θα δώσει άλλη πνοή στην ομάδα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουν είναι να ενταχθούν άμεσα στο γκρουπ».

Ενώ για τον Ηρακλή: «Δεν νοείται για εμένα να βρίσκεται ο Ηρακλής στις χαμηλές κατηγορίες, έπρεπε να έχει επιστρέψει νωρίτερα και με τη στήριξη του κόσμου η ομάδα θα επιστρέψει άμεσα στη μεγάλη κατηγορία και το εύχομαι ολόψυχα να γίνει».