Κώστας Παναγόπουλος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός που επί χρόνια δούλεψε στην Σουηδία και μίλησε για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε, αποθεώνοντας μεταξύ άλλων τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Νομίζω το ζευγάρι αυτό είναι άκρως ελκυστικό, η Μάλμε είναι το μεγαλύτερο κλαμπ αυτή τη στιγμή και ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει απέναντι στους Σουηδούς. Αν κοιτάξει κανείς την πρόσφατη προϊστορία, υπάρχει μία αδυναμία στο τακτικό κομμάτι για τις σουηδικές ομάδες, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπερτερεί σε όλα. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό η Μάλμε πάει βάσει πλάνου με τον ΠΑΟΚ να πρέπει να προσέξει τις στατικές φάσεις.

Στον προπονητή της Μάλμε του αρέσει να πειραματίζεται και είναι δύσκολος στο να τον διαβάσεις στο σκάουτινγκ, αλλά όλα αυτά σε επίπεδο Σουηδίας τώρα είναι διαφορετικό το επίπεδο. Γίνεται μεγάλη δουλειά στο χώρο του κέντρου , όπως και στο επιθετικό δίδυμο που έχουν με τους Ισαάκ Κίζε Τελέν και Έρικ Μποτέιμ. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει διαβασμένος ώστε να πετύχει την πρόκριση στην Τούμπα».

Για τον τρόπο παιχνιδιού των Σουηδών: «Στους Σουηδούς αρέσει να πιέζουν ψηλά , ο ΠΑΟΚ μπορεί να ''χτυπήσει'' στον τρανζίσιιον παιχνίδι. Για τον ΠΑΟΚ είναι δυνατό χαρτί ο Λουτσέσκου σε μία δύσκολη έδρα που σίγουρα αρέσει και στον Ραζβάν Λουτσέσκου που του πάνε αυτά τα παιχνίδια, είναι μεγάλη πρόκληση και για τον ίδιο. Το γήπεδο που θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ είναι 80% φυσικός χλοοτάπητας και το 20% με υβριδικό, είναι τελευταίας γενιάς. Τη Μάλμε δεν την λες σουηδική ομάδα , μπορείς να την πεις Ευρωπαϊκή. Έχει ξεφύγει από τα σύνορα της χώρας», είπε ο Κώστας Παναγόπουλος.