Ο προπονητής της Μάλμε έκανε λόγο για ένα τρελό αλλά φανταστικό παιχνίδι, τονίζοντας πως στο τέλος του αγώνα αντιλήφθηκαν πως ο ΠΑΟΚ ήταν πνευματικά ανέτοιμος και έπαιξαν με τον φόβο του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Ήταν ένα τρελό παιχνίδι, φανταστικό ματς με έντονα συναισθήματα και πολύ δύσκολο για τον ΠΑΟΚ, αλλά βλέποντας το σύνολο των δύο αγώνων, κυριαρχήσαμε και νομίζω κουράσαμε τον ΠΑΟΚ. Και πιστεύω ότι προς το τέλος του παιχνιδιού, το πνευματικό κομμάτι έπαιξε ρόλο, γιατί ο ΠΑΟΚ φοβήθηκε ότι θα χάσει το παιχνίδι. 

Για το ότι χτύπησε τον ΠΑΟΚ από τα άκρα: «Ξέραμε ότι αν ήταν στο ένα γκολ η διαφορά όπως ήταν στο τέλος του ματς, ξέραμε ότι θα είναι κουρασμένοι στο τέλος και ρίξαμε τον Αλί που είναι γρήγορος. Επίσης, θέλαμε να χτυπήσουμε τον ΠΑΟΚ λίγο στην άμυνα που έχει θέματα, ενώ θέλαμε να εκμεταλλευτούμε το ψυχολογικό κομμάτι, ότι ο ΠΑΟΚ φοβόταν μην χάσει το προβάδισμα και το εκμεταλλευτήκαμε».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του σε σημεία του αγώνα: «Ξέραμε ότι δεν μπορούσαμε να βγάλουμε όλο το ματς με τον ίδιο τρόπο να πιέσουμε με τον ίδιο τρόπο, στο δεύτερο μέρος, στα μέσα, είδα τους παίκτες μου να αγχώνονται, γι’ αυτό και προς το τέλος επιλέξαμε έναν άλλο τρόπο, ανεβάσαμε τα ψηλά κορμιά όπως ο Γιάνσον στην αντίπαλη περιοχή».

Για την τελευταία φάση και τι θα έλεγε στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Τους είπα στο γήπεδο ότι είναι σκληρό. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά νιώθουμε και τον αντίπαλο. Ήταν δύο ομάδες που προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο, έπαιξαν τίμια, όχι βρόμικα. Ποτέ δεν ένιωσα αυτού του είδους τη σκληρότητα ως παίκτης, αλλά έχω ζήσει γκολ της τελευταίας στιγμής και είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα επανακάμψει και θα νικήσει τον επόμενο αντίπαλό του».