Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Είναι μια δύσκολη βραδιά για όλους, για τους παίκτες και τους φιλάθλους, ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση. Δεν καταφέραμε να αμυνθούμε σωστά στις στατικές φάσεις, από τα 6 γκολ τα 4 ήρθε από τέτοιες φάσεις.

Έχουμε μείνει άφωνοι, στα τελευταία 30 δεύτερα δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης, στην παράταση δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε, ήμασταν επηρεασμένοι.

Παλέψαμε σαν τρελοί μέχρι τέλους. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα αξίζαμε τη νίκη. Στο δεύτερο μέρος είχαμε τον έλεγχο, κι ας μην είχαμε την κατοχή. Στην παράταση δεν είχαμε δυνάμεις για να αντιδράσουμε.

Και στα δύο ματς κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ήμασταν άτυχοι, το ποδόσφαιρο είναι σκληρό, θα είναι δύσκολες για εμάς οι επόμενες ημέρες στον ψυχολογικό τομέα, ακόμη και για να ξυπνήσουμε!

Πήγα στην μπάλα και την διεκδίκησα στη φάση του 3-4, την τσίμπησα και πήρα πλεονέκτημα από τον αντίπαλο, μετά έγινε η σύγκρουση κατά τη διάρκεια του αγώνα πίστεψα πως μου έγινε φάουλ, θα μπορούσε τουλάχιστον να γίνει ο έλεγχος από τον διαιτητή στο VAR.

Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, η ζωή συνεχίζεται. Σίγουρα υποφέρουμε τώρα, πρέπει να περάσουν κάποιες ημέρες για να συνέρθουμε, φτάσαμε κοντά στα playoffs, ακολουθεί η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ΠΑΟΚ σημαίνει «δεν τα παρατάς ποτέ» άρα αυτό πρέπει να γίνει άμεσα»