Το δεύτερο ματς της εθνικής μας πλησιάζει με τις ευχές όλων για αποτέλεσμα πρόκρισης μετά και την υπέρβαση της πρεμιέρας, ο Ολυμπιακός φαίνεται να ρίχνει πολύ τους τόνους για την υπόθεση Αβραάμ μετά την αρχική πολύ σκληρή επίθεση σε ΕΠΟ και ιατρικό τιμ, ο άτυχος διεθνής αμυντικός εγχειρίστηκε επιτυχώς και θα μπει σιγά – σιγά πια στην φάση της αποθεραπείας του, ενώ η ομοσπονδία ενδεχομένως θα δει αν θα πάρει αποφάσεις ή όχι για το ιατρικό της τιμ μετά το Euro, όπως είναι και το φυσιολογικό.

Μιας και πολλά έχουν ακουστεί τα δυο, τρία τελευταία 24ωρα γι' αυτό που έγινε την Παρασκευή στο Ελλάδα – Πολωνία, καλό είναι να ρίξουμε μια ματιά και σε μερικά περιστατικά που έχουν προηγηθεί, παραθέτοντας τα γεγονότα, έτσι ώστε ο καθένας να σχηματίσει την δική του εικόνα για το τι μπορεί να συμβαίνει.

«Η απορία για Τόρο»

Στις 2 Ιουλίου 2010, λίγες μέρες μετά τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της εθνικής μας στο μουντιάλ της Ν. Αφρικής κόντρα στην Αργεντινή (22 Ιουνίου), ο Ολυμπιακός βγάζει επίσημη ανακοίνωση με μπηχτές για το επιτελείο της εθνικής. Ας την θυμηθούμε:

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr