«Σίγουρα δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά στο τέλος το γεγονός ότι δεν χάσαμε και πήραμε το βαθμό είναι σημαντικό», είπε ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και πρόσθεσε: «Έτσι είναι, όμως, το ποδόσφαιρο. Δεν ήρθε η καταστροφή. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Έχουμε στην έδρα μας την Κροατία, είμαστε ένα βαθμό πίσω, κερδίζουμε και περνάμε μπροστά. Επαναλαμβάνω ότι παίζουμε στην έδρα μας και ελπίζουμε αυτή τη φορά να είναι πραγματική έδρα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και πάμε να κερδίσουμε».

Από εκεί και πέρα, ο Καραγκούνης ρωτήθηκε για το αν η συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών από τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια είναι θετική και απάντησε: «Σίγουρα είχαμε πει φεύγοντας από την Ελλάδα ότι οι τέσσερις βαθμοί είναι καλοί, αν και μπορούσε να είχε γίνει το αντίθετο. Όπως είπα και πριν δεν ήταν τελείως άσχημα πράγματα. Χάθηκε μια ευκαιρία αλλά από εμάς εξαρτάται το επόμενο παιχνίδι. Να παίξουμε, να κερδίσουμε και να περάσουμε».

Όσο για το πού κρίθηκε το παιχνίδι; «Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προδικάσεις τίποτε», είπε ο Καραγκούνης και συνέχισε τονίζοντας: «Χάθηκε το πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο είχαμε πίεση, πετύχαμε ένα γκολ, χάσαμε ευκαιρίες και δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι. Και ο διαιτητής, όμως, μέσα στο παιχνίδι είναι. Δεν θα σταθούμε στη διαιτησία, αλλά υπάρχουν κάποιες σημαντικές φάσεις. Συνεχίζουμε. Έχουμε πολύ καλή ομάδα κι έχουμε την Κροατία έδρα. Κάναμε και τη... χάρη στον Μπίλιτς που ήθελε να φέρουμε ισοπαλία».

Και ο Καραγκούνης κατέληξε λέγοντας: «Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια και είμαστε ένα βαθμό πίσω. Ακόμη κι έτσι η ομάδα δεν έχασε, αν και έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι πήραμε ένα βαθμό. Όταν δεν μπορεί να κερδίσεις, είναι καλό να μη χάνεις. Δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω. Πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητές μας, μπαίνουμε στο γήπεδο κερδίζουμε τους Κροάτες και τελειώνει. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Έχουμε ένα μήνα μπροστά μας και ευχόμαστε να είναι όλοι καλά».