«Ήταν μια μεγάλη βραδιά για εμάς. Και για την βράβευση των τριών που είχαμε σήμερα, η ομάδα μας έκανε ένα μεγάλο δώρο. Η ομάδα μας έχει πολύ μεγάλη προσήλωση στο στόχο. Αυτό είναι μεγάλο ατού για κάθε ομάδα. Περιμένουμε το λάθος του αντιπάλου για να το εκμεταλλευτούμε. Μην ξεχνάμε ότι παίζαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο. Σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε να τα δώσουμε όλα. Αν θέλει η τύχη και ο Θεός, θα πετύχουμε το στόχο μας. Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε 15 ματς αήττητοι», τόνισε αρχικά ο πολύπειρος μέσος και πρόσθεσε:

«Παίξαμε όπως έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο. Τουλάχιστον, δεν απειληθήκαμε. Αφού δεν μπορείς να βγάλεις φάσεις, πρέπει να έχεις υπομονή. Στο πρώτο δεκάλεπτο πιέσαμε, δεν ήρθε το γκολ, αλλά ήρθε σε μία άλλη. Ο κόουτς μας είπε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και ότι δεν έπρεπε να φοβηθούμε».

Ερωτηθείς για τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Σαμαρά και Ζαραδούκα που συμπλήρωσαν κάρτες και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο τελευταίο παιχνίδι με την Γεωργία, απάντησε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε απουσίες. Είναι σημαντικοί αυτοί που λείπουν. Έχουμε δείξει ότι όταν παίζουμε σαν μια ομάδα, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν πετάμε στα σύννεφα, πανηγυρίσαμε τη νίκη περισσότερο για τον κόσμο. Η Γεωργία είναι μεγάλη ομάδα, διαθέτει έναν προπονητή που θέλει να μας νικήσει για διάφορους λόγους. Ξέρουμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Είμαστε πολύ κοντά στον μεγάλο μας στόχο.

Σήμερα, φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο παρόλο που είναι μεγάλη ομάδα, με παίκτες που παίζουν στην Πρέμιερ Λιγκ, δείξαμε χαρακτήρα και βγάλαμε προσωπικότητα. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα έχει τρεις πρωταθλητές Ευρώπης, άσχετα αν είναι 30, 35 και… 45. Δεν έχουν όλες οι ομάδες. Μένει ακόμα ένα παιχνίδι, που αν δεν τα καταφέρουμε είναι σαν να μην κάναμε τίποτα σήμερα. Θα είναι κρίμα. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Θα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο. Μένουν τέσσερα βράδια για να δούμε στο τέλος αν θα μπορούμε να πανηγυρίσουμε».