Όσον αφορά στο βασικό σχήμα ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στόπερ θα είναι οι Κυριάκος Παπαδόπουλος με τον Παπασταθόπουλο. Δεξί μπακ θα είναι ο Βύντρα και αριστερό ο Σπυρόπουλος.

Στον άξονα θα παίξουν οι Κατσουράνης, Τζιόλης και Καραγκούνης. Δεξί χαφ θα είναι ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ένας εκ των Φωτάκη, Κονέ και στην κορυφή της επίθεσης ο Γκέκας.

Στην προπόνηση ο Σάντος έδωσε έμφαση στα στημένα. Σχετικά με το εσωτερικό δίτερμα ο έμπειρος τεχνικός έβαλε τους παίκτες ανακατεμένους. Στην μία ομάδα είχε τους Τζόρβα, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Πέτσο, Κονέ, Χαριστέα, Αθανασιάδη, Γκέκα και στην άλλη τους Χιώτη, Μαλεζά, Σκόνδρα, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Τζιόλη, Μάκο, Φωτάκη, Σαλπιγγίδη και τον μεταφραστή του, Μανιάτογλου.

Παρόντες οι Πιλάβιος και Τοροσίδης

Στην προπόνηση έδωσαν το παρών τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, όσο και ο Βασίλης Τοροσίδης παρά τον τραυματισμό του. Ο παίκτης του Ολυμπιακού από μέρους του ευχήθηκε καλή επιτυχία τους συμπαίκτες του. Από εκεί και πέρα μόλις ολοκληρώθηκε η προπόνηση ο Σάντος μίλησε με τους Καραγκούνη και Σπυρόπουλο αναφορικά με την εκτέλεση των φάουλ.

Πηγή: gazzetta.gr