«Χαμός» γίνεται τις τελευταίες ώρες στην Θεσσαλονίκη με την κόντρα μεταξύ ΠΑΟΚτσήδων και Αρειανών να έχει φουντώσει, εξαιτίας της Εθνικής Ελλάδας και ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από τα πανηγύρια των διεθνών στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Τιφλίδα.

Σε αυτό φαίνεται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος να τραγουδάει ένα γνωστό περιπαικτικό σύνθημα για τον Άρη στο... αυτί του Άγγελου Χαριστέα. Το σύνθημα ξεκινάει με το
«Δεν ξέρετε πού είναι τα δελτία» και όπως ακούγεται ξεκάθαρα και στο βίντεο που θα δείτε στο τέλος του θέματος, κλείνει με το «θα κάνετε καλύτερη πορεία, εκεί στην Β' Εθνική».

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, αν και δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στον «Δικέφαλο», είναι δηλωμένος φίλαθλος της ομάδας, ενώ ο Χαριστέας, με πέρασμα από τους «κιτρινόμαυρους», είναι «χαρακτηρισμένος» οπαδός του Άρη.

Το πρωί, λοιπόν, που κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο βίντεο λίγοι το πρόσεξαν, ωστόσο γρήγορα έγινε βασικό θέμα σε ιστοσελίδες της Θεσσαλονίκης! Τα σάιτ για τον ΠΑΟΚ στέκονται στον Κυριάκο και βρίσκουν την ευκαιρία να πικάρουν τον αντίπαλό τους, ενώ τα αντίστοιχα του Άρη, δίνουν τις... απαντήσεις τους στον νεαρό άσο της Εθνικής. Από την πλευρά τους οι φίλαθλοι των δύο ομάδων έχουν... πάρει φωτιά, με αποτέλεσμα τα σχόλια για αυτό το θέμα στο διαδίκτυο να είναι εκατοντάδες, ενώ το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί τις τελευταίες ώρες και βασικό θέμα συζήτησης στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης. Άλλωστε ακολουθεί σε 10 μέρες και το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων στο «Κλ. Βικελίδης».

Δείτε το σχετικό βίντεο: