Πολύ περισσότερο τώρα που ακολουθεί ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων στο "Κλ. Βικελίδης" την επόμενη Κυριακή 23 του μήνα και ενώ οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει και βρεθούν και ΠΑΟΚτσήδες στο γήπεδο, εφόσον συναινέσει και η Αστυνομία.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το περίφημο βίντεο με το σύνθημα, έγινε πόλεμος, τόσο στα ερτζιανά όσο και στο Internet. Αρειανοί εναντίον ΠΑΟΚτσήδων, ΠΑΟΚτσήδες εναντίον Αρειανών και πάει λέγοντας.

Ο μικρός, βέβαια, που είπε ό,τι είπε πάνω στον ενθουσιασμό του προκειμένου να "πειράξει" τον συμπαίκτη του και χωρίς να φαντάζεται πως το πείραγμά του θα έπαιρνε τόση δημοσιότητα, έκανε μια προσπάθεια σήμερα να τα μαζέψει.

Μαζεύονται, όμως, όταν έχει προκληθεί τόσος ντόρος από τη χοντράδα του, που εν πολλοίς μπορεί και να οφείλεται στο νεαρόν της ηλικίας; Μακάρι να μαζεύονται, πάντως.

Ο Κυριάκος, τουλάχιστον, την έκανε την προσπάθειά του: "Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον Άρη. Ειλικρινά δεν ήθελα να τον θίξω. Ήταν μία στιγμή χαράς, Τέτοιες πλάκες κάνουμε διαρκώς. Απευθυνόμουν στον Άγγελο. Δεν ήξερα ότι μας τραβούσαν οι κάμερες. Αυτήν τη στιγμή εκεί που ήμασταν, κάναμε πλάκα, και το είπα πάνω στην πλάκα. Για ποιο λόγο να το κάνω μπροστά στις κάμερες; Και συνθήματα λέμε και κοροϊδευόμαστε. Δεν ήθελα να θίξω τον Άρη, ήταν λάθος μου. Για ποιο λόγο να το κάνω, είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ για να θέλω να πω κάτι κακό στους Αρειανούς; Εγώ παίζω στη Γερμανία. Εκείνη τη στιγμή έκανα πλάκα με τον Άγγελο. Έτυχε να το πάρουν οι κάμερες και να με κρεμάσουν. Με έχει στενοχωρήσει όλο αυτό. Μου έχουν στείλει μηνύματα και φίλοι μου Αρειανοί".

Οπότε, μήπως να σκεφτούμε πόση σημασία έχει να πλακωνόμαστε για πλάκες άλλων;